1700 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

Ram Mhz ile performans arasindaki etki nedir gtx 1660 darbogaz yapmazmi zaten 1080p oynuyacagım butcmemi zorlamak istemiyorum.
GTX 1660'ı bekleyin bu hafta çıkacak.
Hocam darboğaz yapmazmı ? Monitorumde belli 1080p destekliyor
GTX 1660'ı bekleyin bu hafta çıkacak.
Hocam darboğaz yapmazmı ? Monitorumde belli 1080p destekliyor
ekran kartından ziyade ramler sıkıntı çıkarmaz mı hocam günümüz gelişmiş oyunlarda 1600 mhz sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum ayrıca yorumlardaki gibi amd ekran kartını tavsiye etmem aynı cahilliği ben de yapmış birisi olarak söylüyorum(i7 işlemci için yanlış anlaşılmasın)1660 ti veya 1060 almanı şiddetle tavsiye ederim
Hocam ram mhz olayı amd de sorun mu çıkartıyor pişmanlık yaşamayalım birsefer alınıyor sonuçta

Son düzenleme:
Ram Mhz ile performans arasindaki etki nedir gtx 1660 darbogaz yapmazmi zaten 1080p oynuyacagım butcmemi zorlamak istemiyorum.
Darboğaz sadece BF5 ve AC Odyssey (Med-High için geçerli) gibi oyunlarda olabilir, onun haricinde zannetmiyorum. En mantıklısı hafta sonuna kadar beklemeniz, GTX 1660 değecek bir kart kendi fikrime göre.
RAM'iniz zaten 4X4 hiçbir sıkıntı çıkmaz, kendim 8x2 1600 MHZ kullanıyorum. AMD konusunu bilmiyorum.

Ti olmayan model yok, Vatan'ın %18 kdv indirimine denk getirebilirsen istediğin fiyatlardan bulabilirsin. Darboğazı kafana takma, canavar gibi oyun oynarsın yine.

Ti olmayan model yok, Vatan'ın %18 kdv indirimine denk getirebilirsen istediğin fiyatlardan bulabilirsin. Darboğazı kafana takma, canavar gibi oyun oynarsın yine.
376712

Bir arkadasimda rx 590 special edition var 11 ocak 2019 da hepsiburadadan alinma
1400 e bana bırakacak ne diyorsunuz bana uygun geliyor tasaruf etmis olurum

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı