1700 TL'ye gamepad önerisi

Luzi10

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050TI
İ5 12500h
16 GB DDR4 RAM
512 GB SSD
512 GB HDD
Gamepad alacaktım daha önce konular da açtım ama erteleye erteleye buraya kadar geldi yaz tatiline kadar alacağım. 1700 TL bütçem var ve gamepad arıyorum.TPS/FPS oyunları da oynarım, 2 boyutlu da oynarım. Genelde çok komplike oyun mekanikleri olan oyunları mesela Fortnite'ı gamepadle oynamam(şu an için böyle düşünüyorum, gamepadle Build'e alışmam bence çok uzun sürer ondan. Bu fikrim hakkında bir öneriniz varsa onu da yazarsanız sevinirim.).Online bir tek Fortnite FIFA oynarım yani. Ergonomisi iyi olursa güzel olur. Bağlantı konusu da önemli ben tekte 3 saatten fazla oynamak istiyorum hızlı şarj olursa güzel olur pilli ya da hem Bluetooth'lu hem de kablolu olursa mükemmel olur. Programı, bağlaması basit olursa iyi olur. Nereden, hangi siteden alacağımı yazarsanız sevinirim. Altını çizerek söylüyorum bu konular hakkındaki bilgim çok az ondan anlatarak yazarsanız çok sevinirim. Önceki konularda vader 3 Pro, 8BitDo Ultimate C, fantech EOS Pro gamepad, machenike G5 Pro gibi gamepadler önerdiler. Bir ürün önermeden önce bu ürünlere de bakarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı