1700 TL'ye sistem toplamak

Demirkan

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2014
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar,
Bütçe 1700 (klavye,fare,monitör hariç) bana öyle bi' sistem yazın ki GTA V sistem özellikleri çıkmamış olmasına rağmen en azından low ayarlarda oynayabileyim (ne saçma bi cümle oldu :))

4-5 yıl kullanıcam bilgisayarı en azından ilk 2-3 yılı oyunları mediumda açsa yeter benim için .
Bütçede esnemeyi düşünmüyorum ancak gerçekten güzel sistem olursa belki 100-200 lira civarı esneyebilirim . Benden bu kadar sıra sizde , şimdiden teşekkürler :D

Ekleme:APU sistem toplayıp Hybrid CrossFire yaparsam normalden üstün performans alırmıyım ? @Recep Baltaş
 
Son düzenleme:
Buyrun.
1700.JPG
 
SSD'ler daha yüksek bütçelere göre. İleride para biriktirip takabilirsiniz. İşlemci oyun performansını etkilemez. Ki i3 işlemci deyip bir kenara atmak doğru değil :) .


Ekleme: SSD alsanız zaten en fazla 125 GB alabilirsiniz şuan. Ki onun fiyatı zaten 1TB HDD kadar. 25 GB Windows desek kaldı 100 GB. Yeni nesil oyunlar istiyorsanız 3 4 tane yüklediğiniz an 4 5 GB kalır. Program da yükleyeceksiniz tabi. Boşa para israfı olur :) .
 
Bana kalırsa i3 işlemci alma bu saatten sonra. Fx x6 6300 bile alsan daha performanslı olur ondan.
 
Buda benim kendim için topladıgım pc fiyatta 100-200 esnerim demiştiniz buyrun.Eki Görüntüle 18081
Ram'i ilk etapta 4 GB alıcam HDD'yi de 500GB sonradan 4gb ram ve ssd eklemesi yapacam pcye. Yalnız senin sistemde ekran kartı biraz daha düşük . Ram+HDD'den kısıp o ekran kartını koysam pcye daha mantıklı değil mi ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı