17000 TL laptop önerisi

İlk kez sizden duyuyorum, ben çok az sorun yaşayan gördüm. @mirsady sen ne diyorsun?
Şikayetvar'da 2 sorun yaşayan görüp yapıştırmışlar kronik sorunu. Yok öyle bir şey. Isınıyor doğrudur ama ne performansa etki ediyor ne de kullanıma. Donanımlarina ve inceligine göre iyi bile sıcaklıklar.
 
Çok güldüm. Isınan ve Rampage gibi kısa ömürlü laptoplar onlar. Bilmeden yazmayın şuraya. Lütfen raporlayın arkadaşı. Başkaları buna kanıp, parasını boşa harcar yoksa.

Niye raporlasınlar? Monster önerdiği için mi yoksa Excalibur önerdiği için mi? Üretimde pay sahibi olan onca uzman işinden anlamıyor bile bile çöp ürün sürüyorlar bunları da sen mi tespit ediyorsun? Monster veya Excalibur kullanan bir sürü insan var çevremde. Kendilerine özel parça üretmiyorlar gelen parçaları birleştirip kendi markaları altında satıyorlar. Şöyle yorumlar görünce cidden sinir oluyorum. Kim öğretiyor size bunları? Talihsiz olaylar yaşayıp dili yanan 1 avuç insan mı? Yoksa büyüklerinden gördüğün şeyleri mi yazıyorsun?
 
Hocam memnunu musunuz?
Oyndağınız oynlarda kaç FPS alıyorsunuz?

Evet çok memmnunum Valorant'ta hepsi yüksekte 144 FPS altı görmedim tüm haritalarda The Crew 2 de hiç donma olmadı Genshin Impact'te de hiç kasma olmadı after effecs Photoshop gibi uygulamalarda zaten canavar başka sorun varsa yazabilirsin.
 

Geri
Yukarı