17000TL PC toplama

O anakartı ne yapacaksınız aşırı gereksiz, o sisteme 1650 niye koyarsınız ki ? Berbat bir sistem olmuş. Benimde anakartım gereksiz ama o kadarda değil.
Birkaç yıl sonra değiştireceğim işlemci ve ekran kartını. Önemli olan benim için diğer parçaların uzun ömürlü olması.
 
Ekran görüntüsü aldım. Telefondan anca bu kadar oluyor.

Beklentine göre değişir. Benim derdim diğer parçaların iyi olması ve 2 3 yıl sonra işlemci ekran kartı değiştirdiğimde sorun yaşamamak.

Böyle bir şeye ne gerek var? Zaten 17K bütçeyle tepe seviye düzgün parçalar alınabiliyor. Gidip de kasaya sırf ROG diye 3500TL vermek saçmalık. Ayrıca o kadar gereksiz harcanmış para var ki hangisini söyleyeceğimi şaşırdım.
 
Uyar uymasında da, size benim anakartımı önereyim o zaman, gayet kaliteli ve uzun ömürlü, o anakarta o kadar vermenize gerek yok. Tabii AMD sistem almanız lazım.

 

Hocam merakımdan soruyorum. İşlemci ve ekran kartını neden cok duşuk tuttunuz?
 
Çok şükür be kardeşim ya. Ben derdimi anlatamıyorum. Alt tarafı FIFA oynayacağım ama PC'nin genel hızı ve depolaması benim için daha önemli. Bir iki sene sonra zaten değiştireceğim işlemci ve ekran kartını. Neye takıyorlar anlamadım.

Hocam merakımdan soruyorum. İşlemci ve ekran kartını neden cok duşuk tuttunuz?

Hocam benim önceliğim diğer parçaların iyi olması. Alt tarafı bir iki sene FIFA oynayacağım. Sonrasında oyun oynamaya karar verirsem ekran kartı ve işlemciyi değiştiririm. Ama şimdilik gerek yok. PC hızı ve depolama daha önemli benim için.

Biz hepsinin iyi olduğu sistem toplarız isterseniz.

Teşekkür ederim sağ olasın.


Değerlendireceğim hocam teşekkür ederim.

 

Anladım hocam ama FIFA'da yuksek FPS alabilmek için ve akıcı Ultra ayarlarda oynayabilmek için kasadan ve anakarttan dusup islemci ve ekran kartını yukseltin derim. Öyle bir anakart almanıza gerek yok 2000-2500 liralik bir MSI anakart bile fazlasıyla yeter. Hem 1 2 sene sonra ne olacagını bilemeyiz bence simdiden garantiye alin hem canınız diger oyunları oynamak isteyebilir.


Arkadasin dedigi gibi o anakarta o kadar vermeniz sacma olur.


Bir de hocam söylemeyi unuttum sisteme sıvı sogutucu alın.
 







Yaklaşık 16500 TL. Bence bu sistem daha mantıklı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…