17000TL PC toplama

Hocam mesela anakart ve kasadan dusup Intel i7 veya i5 alip ekran kartida 2060 falan yapsaniz cok guzel olur veya AMD işlemci tavsiye ederim AMD islemciler şu an Intel'den daha iyi.

Ssanıyorsam 6 TB depolama istiyor onun attıgına bakarsaniz.

Hocam i5 10600K ile değiştirebilirim belki bilmiyorum. AMD çok gelişti farkındayım ama nedense elim hep geri geri gidiyor. Eski Intel alışkanlığı sanırım. En doğru düzgün yorumu siz yazıyorsunuz. Beğeniden fazla bir şey yapamadığım için sadece beğenmekle yetiniyorum kusura bakmayın.

Çoğu kullanıcı için yeterli.

Bana yeterli değil.

Hocam i5 10600K ile değiştirebilirim belki bilmiyorum. AMD çok gelişti farkındayım ama nedense elim hep geri geri gidiyor. Eski Intel alışkanlığı sanırım. En doğru düzgün yorumu siz yazıyorsunuz. Beğeniden fazla bir şey yapamadığım için sadece beğenmekle yetiniyorum kusura bakmayın.

Hiç onemli degil hocam mesela Ryzen 7 5000 serisi geldi onu taksaniz asiri mantikli olur.

Hocam şu anda saçmalıyorsunuz. E-sporcular bile 6 TB HDD'ye falan ihtiyaç duymuyor. Bana adamın Youtuber olacağını filan ortaya atmayın. Mesela Doch sadece 2 TB HDD ve SSD kullanıyor ve adam hem Youtuber hem de e-sporcu.

Hiç onemli degil hocam mesela Ryzen 7 5000 serisi geldi onu taksaniz asiri mantikli olur.

Tamam o zaman şöyle yapalım. Sizle beraber bir sistem toplayalım. Bana bu bütçelerde tasarımı güzel, bol ışıklı mışıklı, depolaması iyi ve hızlı bir sistemde yardımcı olabilirsiniz sanırım. İleriyi düşünüyorum o yüzden PSU SSD depolama ve RAM'den kısmaya pek niyetim yok. Kasa işlemci ekran kartı ve anakartta tavsiyenizi bekliyorum.

Tamam o zaman şöyle yapalım. Sizle beraber bir sistem toplayalım. Bana bu bütçelerde tasarımı güzel, bol ışıklı mışıklı, depolaması iyi ve hızlı bir sistemde yardımcı olabilirsiniz sanırım. İleriyi düşünüyorum o yüzden PSU SSD depolama ve RAM'den kısmaya pek niyetim yok. Kasa işlemci ekran kartı ve anakartta tavsiyenizi bekliyorum.

Tamam hocam.

İşlemci ve ekran kartını birkaç sene sonra değiştireceğim. 2 sorum var.
1) Bu parçalar birbirine uyumlu mu?
2) Birkaç sene sonra değiştirmeye kalktığımda bu anakart işlemci ve ekran kartını destekler mi?

Bu ne hocam çorba olmuş bu sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı