1700TL APU sistem önerisi

Omerclk

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar elimde 1700TL para var ve APU sistem toplamak istiyorum. Kendimce parçalar belirledim sizden ricam bu fiyat aralığında bunu alsan daha iyi dediğin parçalar veya bu fiyata bunları alsan daha iyi dediğiniz bir sistem varsa cevaplarınızı bekliyorum.
Anakart = ePttAVM - ASRock A320M-HDVR4 Socket AM4, DDR4 3200MHz+(OC), Ultra M.2, USB 3.1 Gen1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart (Ryzen 3000 Serisi Uyumlu Versiyon)
2X 8+8 RAM = CORSAIR CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance 3000MHz 8 Gb DDR 4 Pc Ram | En Ucuzu Akakçe
Güç kaynağı = https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ustu-thermaltake-tr2-500w-psu-804391059/detay
SSD = 120 GB JAMES DONKEY JD120 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk sadece League of Legends oynayacağım için harddiske gerek duymadım.
İşlemci = Ryzen 3 2200G 2.el olarak sahibinden almayı düşünüyorum, 400TL gibi bir fiyatı var.
Elinde 2.el olan bu parçalarla denk satmayı düşünen varsa ulaşırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırından pahalı satıyorlar klasik.

Ben işlemci hariç şöyle bir şey yaptım:

Sıfırından pahalı satıyorlar klasik.

Ben işlemci hariç şöyle bir şey yaptım:

Şimdi Corsair 3000MHz RAM buldum anlaştım adamla 450TL'ye veriyor 1.5 yıl garantisi var 2X 8 GB 450TL onlar.
460TL ankart.
SSD 167.
Toplam 1077TL yapıyor.
İşemci ve güç kaynağı için 623 TL bütçemiz kalıyor zaten anakartı masaya kuracağım kasaya falan gerek yok.
623TL'ye işlemci ve güç kaynağı bulabilir miyiz?

Uzay mı kuracaksınız?

İşlemciyi 2. el 400 TL fiyatına alın biraz pazarlık yapın.

PSU olarak bunu alabilirsiniz:

Aynen uzay kuracağım
PSU'da sizin dediğinizi sipariş edeceğim teşekkürler hocam. Sistemi siz kurdunuz. Elinize sağlık.
Merhaba şu an yeni sistemden yazıyorum her şey sorunsuz fakat 16 GB RAM göstermesi gerekirken 13.9 GB gösteriyor çözümü bilen var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı