1700TL Hazır sistem önerisi

HelalHakan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben bilgisayar toplamaya güveniyorum ve çoğu yerde hazir bilgisayarlar satılıyor. Ben de onlardan alacağım oyunlarda kullanmak için. 1700 TL bütçem var, iyi bir PC önerir misiniz? Bu arada en ucuza bulabildiğiniz benim için en iyisi hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 1700TL ile hazır sistem alamazsınız. Gelin size bir PC önereyim bütçenizi aşacak.
İşlemciyi Ryzen 3 2200G yapıp RAM Ballistix 2666MHz yapın 2320TL oluyor bazı oyunlarda yeterli olur.

Herşeyin en ucuzunu yap SSD çıkar bunu al.
550 tl aştı bu bütçeye en iyisi bu.

Ya birazda ucuz olması lazım çok pahali bilemedim.
Kendiniz toplarsanız şöyle bir şey var.
Toplam 1692TL kasasız bir şekilde böyle oluyor uzay montaj şekilde kullanırsınız ileride RAM takviyesi yaparsınız ve kasa alırsınız.

Toplam 1692TL kasasız bir şekilde böyle oluyor uzay montaj şekilde kullanırsınız ileride RAM takviyesi yaparsınız ve kasa alırsınız.

Bir şey soracağım şimdi ekran karti takmanız gerekmiyor mu benim bir fikrim yok.

Direk kursam monitöro baglasam caliscak mi?

Bir şey soracağım şimdi ekran karti takmanız gerekmiyor mu benim bir fikrim yok.

Direk kursam monitöro baglasam caliscak mi?
Attığım sistem APU ve APU sistemlerde ekran kartına ihtiyaç duymadan çoğu işlemi yapabilirsiniz, AMD tarafında G bulunan işlemciler APU dur ekran kartına ihtiyaç duymazlar, güçsüz mü diye sorarsanız hayır değiller neredeyse RX550 performansı verirler. Çoğu espor oyununu oynarsınız.
Evet monitör bağlarsan çalışacak.

1700TL çok az bir bütçe. Giriş seviyesi 3500 TL en az. rYZEN 3 2200G Apu sistemdir. Sanırsam Vega 8 var bu Vega 8 = GT 1030 ekran kartına denk. Bütçenizi yükseltirseniz daha iyisini alabilirsiniz.
Ek olarak Apu sistemlerde 2GB'ı işlemci alıyor. Ekran kartı olmadığı için. 16 GB yapmanı öneririm. Bu bütçe ile çok birşey beklemeyin.

Attığım sistem APU ve APU sistemlerde ekran kartına ihtiyaç duymadan çoğu işlemi yapabilirsiniz, AMD tarafında g bulunan işlemciler APU dur ekran kartına ihtiyaç duymazlar, güçsüz mü diye sorarsanız hayır değiller neredeyse RX550 performansı verirler. Çoğu espor oyununu oynarsınız.
Evet monitör bağlarsan çalışacak.

Birazda FPS değerini araştırıyor sonra almaya karar vericem inşallah sağ ol çok tessekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı