1700TL'ye Aldığım i3 3220 + GT420'li Sistem Nasıl?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya birader bütün elemanlar iade diyor sen kurtarmaya çalışıyorsun. İade et, ötesi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam iade komple sistem. Bana bir arkadaş 1700TL'yi geçmeyecek şekilde bir bilgisayar toplasın buradan değiştireyim.

Ben Crysis 3 demedim ki. Crysis dedim sadece.

@SeRWeD Buradakilerin çoğunun egosu var kardeşim. :) Neymiş R9 270X'den GTX760'dan aşağı oyun oynanmazmış?
60FPS almanın veya 40FPS almanın arasındaki farkını sen gözünle göremezsin illa yukarıda 60FPS yazması lazım o arkadaşların egosunu tatmin etmesi için.
Gelelim konuya bende i3 3220 işlemci kullanıyorum, i3'de TB olmasa da oyunlar için gayet iyi ve GTX 780'de bile dar boğaz yapacak bir işlemci değil. Verebilirsen ekran kartını geri iade et, GTX650ti hafta sonu %30 indirimle ucuzluyor. Sanırım 300 küsüre gelir ve sana da yeter.
Ultrada değilde 1920'de low da oynarsın n'olmuş ki :)

Konu çok fazla uzadı ve kapatıyorum.
Öncelikle herkesi uyarıyorum. Lütfen FORUM KURALLARI'nı okuyunuz.

Cevap vermeden duramayacağım,
Sonra konuyu açan arkadaşa sesleniyorum. Herkes sana komple iade et dediği halde sen niye 7 sayfa boyunca diretiyorsun ki? Sistem olmamış işte, dengesiz, berbat.
1700TL'ye sistem tavsiyesi istiyorsan bu konu üstünden değil, yeni konu açarak bunu yap.

Size gelince @Freedom ,
Buradaki kimsenin egosu falan yoktur. Herkes sizin iyiliğiniz için burada yorum yapıyor. Ama siz bunu anlayamıyorsunuz. Siz şimdi 40 ile 60 arasındaki FPS'i anlamıyor olabilirsiniz ama o 40 FPS alan kart 1 sene sonra başka oyunda 10 FPS verirken, 60 FPS veren kart 1 sene sonra 30-40 FPS verecek. (Grafik ayarları her iki oyunda da Ultra 1920x1080p ele alınacaktır.) Ondan sonra 40 FPS veren kartınız ne oldu? Çöp. Bu yüzden elinizden gelen en iyi kartı alın ki ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaşamayasınız, sürekli bilgisayara yatırım yapmadan kullanabilesiniz. Ama maalesef siz bu mantığı kavrayamamışsınız.

Bu arada tekrar ediyorum FORUM KURALLARI'nı okuyun ve kelimeleri Türkçe diline yakışır bir şekilde yazın.

İyi Sosyaller...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı