171 boyda 74 kilo nasıldır?

CODEX

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar evden çalışmaktan mesai sonrası PS5 oynamaktan güncel form bu hale geldi daha önce bu tarz bir kiloya ulaşıp 45 kiloya kadar inebilmiştim 3 ay içerisinde. (2021'de) kolay kilo almıyorum zaten aynısını yapamam çünkü deri çatlakları oluşuyor neler önerebilirsiniz?

Arkadaşlar evden çalışmaktan mesai sonrası PS5 oynamaktan güncel form bu hale geldi daha önce bu tarz bir kiloya ulaşıp 45 kiloya kadar inebilmiştim 3 ay içerisinde. (2021'de) kolay kilo almıyorum zaten aynısını yapamam çünkü deri çatlakları oluşuyor neler önerebilirsiniz?
67 kilo idealiniz ama bence gayet iyi bir kilodasınız.

1.78'im, 74 kiloyum ne zayıfım ne kiloluyum. Kilonuz normal ama biraz daha fit görünmek istiyorsanız 70 Veya altı idealdir.

Hocam göbek kalça almış başını gitmiş ya. bildiğiniz gibi değil. Full yağ olarak almışız kiloyu. Sorun burada.
67 kiloya düşmeye çalışın hocam. daha iyi olacaktır. Ama yine de kilonuz fazla değil keşke bende sizin gibi olsaydım :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı