17216 TL'ye Thrustmaster T300 RS GT alınır mı?

T300 RS GT en iyisi derken? Profesyonelden önceki en iyisi demek istediniz sanırım.
T300 RS GT kullanıcıyısıyım. Yakında vitesini de alacağım. TH8s olanından. TH8a çok pahalı. Çok memnunum. G29 ile kıyaslandığında tuş sayısı ve tasarım dışında her şeyde eziyor. Ben 4000 TL'lik stant dahil 2. el olarak 19.000 TL'ye almıştım 3 ay önce ama sıfır ayarında kfg'liydi. Bu fiyat çok iyi. Kaçırmayın. Bir de stant almayı unutmayın.
Şimdi baktım Thrustmaster T300 RS GT Direksiyon + Th8a Vites Bundle Paket 4.916,25 TL almışım. Pro versiyonları saymıyorum çok da fark yok genel kullanım için alınacak en iyi alet bu.

Fren pedalı hakında yorumunuz nedir peki?

Güzel. Şikayetim gaz. Gıcırdıyor. Sprey sıksam düzelecek ama gıcırtı bazen güzel geliyor ya. Bir de üşeniyorum. Son 1 aydır kullanmıyorum attım kenara çünkü diğer oyunları da özledim. Yakında dönerim tekrar direksiyona. Bu arada benim gibi aldıktan sonra merak ederseniz, gerçekte olduğu gibi gaz pedalı debriyajdan daha hafif. Ama arada aşırı az fark var. Gerçekteki kadar sert değil debriyaj.

Pedallar konusunda G923 çok daha iyi maalesef sadece o konuda Thrustmaster sınıfta kalıyor. Fakat direksiyon ve sessizlik için kesinlikle değer Thrustmaster'dan şaşma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı