Spora giderek ilk adımı atabilirsin ama iş sadece sporla bitmez. Yeme düzeninde de ciddi değişiklikler yapman şart. Bol karbonhidrat, lif ve protein içeren besinler tüketmelisin ve en önemlisi bunları yapmaya hazır olan bir iradenin olmasıdır. Bunları yapıp fazla biriken yağı yavaş yavaş ama emin adımlarla yakmaya başlarsın. İlkten psikolojik olarak zorlanacaksın ama devam edip zaman geçtikçe değişimi hissetmeye başlayacaksın. Ne de olsa büyük işler bir anda gerçekleşmiyor.Boyum 173, kilom 93. çok mu fazla 178 boy 80 kilo olmak istiyorum göbeğim var çok ayak yağım da var kalça büyük yeme işinde de psikolojim bozuk ne yapmalıyım?
Spor salonuna gittim zamanjnda beni darlıyor tek yapıyorum.Spora giderek ilk adımı atabilirsin ama iş sadece sporla bitmez. Yeme düzeninde de ciddi değişiklikler yapman şart. Bol karbonhidrat, lif ve protein içeren besinler tüketmelisin ve en önemlisi bunları yapmaya hazır olan bir iradenin olmasıdır. Bunları yapıp fazla biriken yağı yavaş yavaş ama emin adımlarla yakmaya başlarsın. İlkten psikolojik olarak zorlanacaksın ama devam edip zaman geçtikçe değişimi hissetmeye başlayacaksın. Ne de olsa büyük işler bir anda gerçekleşmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.