173 boy ile 50 kilo olan birisi ne yapmalı?

fuzzymen0

Centipat
Daha fazla  
16 yaşındayım boyum 1.73 kilom 50.
Sabah-öğlen-akşam 30 şınav 30 bench triceps dips çekiyorum. Toplamda 1 günde 90 şınav 90 bench triceps dips çekiyorum. Günde 3 öğün yemek yiyorum. Günde 1 tane muz ve 1 tane çikolata yiyorum. Bu şekilde devam edersem kilo alır mıyım?

Hocam spor salonu ile çok daha kolay olur ancak kilo alma döneminde genelde 5 öğün tüketiyorlar.
hocam 3 öğün bile zar zor yiyorum 5 öğüne nasıl çıkartabilirim

Ttek amacın kalınlaşmaksa ne bulursan ye, fark etmez eğer yağlansam da yağlanayım diyorosan.

Peki bu yaptiklarimla kilo alabilir miyim 3 ay boyunca bunları yapacağım düzenli bir şekilde.

tek amacım kilo almak ve kollarımın bacaklarimin kalinlasmasi

spor salonuna yazıldım ancak usendigimden gitmedim :(
Hocam salona kesinlikle gidin ilerde pişman olmazsınız

hocam 3 öğün bile zar zor yiyorum 5 öğüne nasıl çıkartabilirim

Peki bu yaptiklarimla kilo alabilir miyim 3 ay boyunca bunları yapacağım düzenli bir şekilde.
5 öğün için benim bi arkadaşım kusana kadar yiyordu çok zorluyordu kendini kilo vermenin zorluğu olduğu gibi kilo almanında bir zorluğu var

Hocam salona kesinlikle gidin ileride pişman olmazsınız.

5 öğün için benim bir arkadaşım kusana kadar yiyordu çok zorluyordu kendini kilo vermenin zorluğu olduğu gibi kilo almanında bir zorluğu var.

Eğer yapamam 5 öğün derseniz ağzınızı hiç boş tutmayın 1 saatte bir bir şeyler yiyin hocam yemeklerden önce sıvı içmeyin.

Hocam salona kesinlikle gidin ileride pişman olmazsınız.

5 öğün için benim bir arkadaşım kusana kadar yiyordu çok zorluyordu kendini kilo vermenin zorluğu olduğu gibi kilo almanında bir zorluğu var.

Eğer yapamam 5 öğün derseniz ağzınızı hiç boş tutmayın 1 saatte bir bir şeyler yiyin hocam yemeklerden önce sıvı içmeyin.

Şu an bu yaptiklarimla 3 ayda gelişim gösteremez miyim?

Şu an bu yaptiklarimla 3 ayda gelişim gösteremez miyim?

Hocam kendinizi bir süreye sokmayın her gün önceki gününüzden iyi olmaya bakın yanlış beklentilere girmeyin 3 ayda tabii ki gelişim göstereceksiniz ancak böyle bir anda mükemmel oldum gibi bir şey olmaz düzenli beslenmeli uykunuza dikkat etmeli ve kendinize iyi bakmalısınız eğer güzel ve düzenli şekilde sporda yaparsanız 2-3 yıl içerisinde güzel bir vücudunuz olur.

Hocam kendinizi bir süreye sokmayın her gün önceki gününüzden iyi olmaya bakın yanlış beklentilere girmeyin 3 ayda tabii ki gelişim göstereceksiniz ancak böyle bir anda mükemmel oldum gibi bir şey olmaz düzenli beslenmeli uykunuza dikkat etmeli ve kendinize iyi bakmalısınız eğer güzel ve düzenli şekilde sporda yaparsanız 2-3 yıl içerisinde güzel bir vücudunuz olur.

Dostum son kez kesinlikle ege fitness izle egolu bir abi ama gerçekten mükemmel bir yol gösterici seveceksin kral bir adam yani XD gidip özel ptlere para verme salonuna yazıl sonra BASSS.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı