174 liraya RDR2 ve Cyberpunk 2077 alınır mı?

Online sizin için önemli değilse RDR 2 standart versiyonu alın böylece iki oyun 130 TL kupon ile 144 TL'ye gelecek. Bu konuyu açmaman lazımdı. Aynı oyunlar için 130 TL daha fazla vereceksin diğer türlü sence mantıklı mı? Her zaman derim oyun nerede ucuzsa oradan alın oyunlarınızı. Kendim de aynı şekilde RDR 2 ve Cyberpunk'ı Epic Games'ten aldım. Epic Games Store'u ilk kurulduğu zamandan beri de kullanıyorum hiçbir sıkıntı çekmedim sadece Steam'e göre indirime hızı biraz yavaş o kadar. Kısacası değer iki oyunda bu fiyata kaçmaz. Zaten bir tanesi bedava gelmiş oluyor.

Ultimate ile standart arasında ne fark var hocam sadece Online için içerik mi var Ultimate de.
 
Hikayeden bahsetmiyorum hocam hikaye moduna herhangi bir eklentisi var mı 30 lira büyük bir para değil almışken Ultimate almak mantıklı değil mi?
Ultimate Edition:

"Hikâye modu içeriği ile çevrimiçi karakterin için bonus kıyafetler, rütbe bonusları, koyu kestane at ve hayatta kalma kampı temasına bedava erişim dâhil ilave çevrimiçi içerikler bulunuyor. Artı, çevrimiçi tüm silahlara bedava erişim."
 
Ultimate ile standart arasında ne fark var hocam sadece Online için içerik mi var Ultimate de.
Arkadaş atmış içinde neler olduğunu ben de araştırmıştım online içerik çoğunlukta, hikaye moduna sanırım birkaç ekstra görev ekliyordu ama hikayeye etki eden görevler değiller.
 

Geri
Yukarı