1749₺ monitör tavsiyesi

Bütçe
1749

Enes Kara

Kilopat
Katılım
2 Ocak 2016
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba. Benim tam tamına 1749₺ bütçem var. Almak istediğim monitör görsellerdeki gibi ViewSonic XG2405 modeli. Bütçem yetmediği için kendime alternatif olarak Acer XF240QS modelini buldum. ViewSonic monitör 144Hz, 1ms, IPS panele sahipken, Acer monitör 165Hz, 0.5ms, TN panele -hız aşırtma ile bu değerlere ulaştığı yazıyor yorumlarda- sahip. Boyumun uzunluğundan kaynaklı olarak kesinlikle raylı, yukarı aşağı hareket edebilen bir monitör istiyorum. ViewSonic marka monitörü almak için "Black Friday" indirimlerini beklemeli miyim? Yoksa Acer marka monitör alınır mı? Başka önerileriniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    178,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    120,5 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim aklım bunda kaldı.
Ben de Black Friday'i bekleyip beklememe konusunda kararsızım.

Artık IPS teknolojisinde de düşük gecikmeler alınabiliyor. Bence bir sıkıntı yaşatmaz.
Attığınız monitör çok güzel çok beğendim. Fakat bütçemi aşıyor. Acama 27 Kasım'a kadar beklesem mi? Fiyatları 1750-1800 bandına düşer mi? Alırken bütçeme göre en iyisini alıp yıllarca kullanmak istiyorum. Niyeyse TN paneller bana güven vermiyor. Renk konusunda tatminsizlik yaşayacakmışım gibi geliyor. Çoğunlukla rekabetçi oyun oynasam da çok yönlü bir oyuncuyum. Elimin altındaki bütün oyunları oynamaya çalışırım. Sizce beklemeli miyim?
 
Viewsonic 2458CHMD modelini kullanıyorum. VA Panel sanirsam çok leş. Renkler vs. Cok soluk ve cansız. Bugün Asus Tuf Gaming VG279Q1A 27" 1 MS 165 Hz FreeSync IPS Monitör Fiyatları ve Özellikleri sipariş verdim.
Özellikle pivot özelliği olsun istiyorum hocam. Boyum çok uzun olduğu için kambur durduğumu farkettim. Pivot özelliği ile biraz daha göz hizama çıkartmak istiyorum monitörü.
https://www.hepsiburada.com/james-d...dmi-2-0-0-olu-pixel-garantisi-p-HBV00000FJOG3 bu monitör hakkında ne düşünüyorsunuz acaba?
 

Geri
Yukarı