175 TL oyuncu fare önerisi


G102/203 önermem. Çift tıklama sorunları yaşanabiliyor.
 
Alıyorum hocam teşekkürler, iade edebilme ihtimalim var mı sıkıntı çıkarsa?
Yeniden satılabilirliği bozulmayan ve iade koşullarına uyan ürünleri 14 gün içinde iade edebilirsiniz.

1. Montajı yapılmış sistemler kişiye özel hazırlandığından dolayı, ürünlerde bir sorun olmadığında iade/değişim yapılmamaktadır. Arıza olması durumunda yukarıda bulunan GARANTİ KOŞULLARI kısmını inceleyiniz.

2. Siparişiniz tarafınıza teslim edildikten sonra ilk 14 gün içerisinde satın alınan ürünün orjinal kutusunda ve zarar görmemiş olması, tamamlayıcı aksesuarları ile birlikte eksiksiz olması, varsa hediye olarak verilen promosyonlu ya da kampanyalı ürünlerle birlikte aynı anda gönderilmesi gerekir.

3. Yazılım ürünlerinin (lisanslı, tek kullanımlık vb.), montajlı ürünlerin ve hijyen açısından sınırlandırılan kulaklık vb ürünlerin iadesi yapılamamaktadır.

4. Bu koşulları karşılayan iade işlemlerinizde mutlaka ve mutlaka faturanın bir nüshasıyla beraber bize ürünü yollayabilirsiniz. Kargo bilgileri için 0850 259 26 96 numaralı müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi almak için Garanti ve İade İşlemleri sayfamızı ziyaret edebilirsiniz
 
Elin uygunsa İtopya'da indirimli Viper Mini kaçırma.

G102/203 önermem. Çift tıklama sorunları yaşanabiliyor.
2016'da çıkan Prodigy modellerinde o sorun var. Yenilerde yok.
 

G102/203 önermem. Çift tıklama sorunları yaşanabiliyor.
Çift tıklama sorunları Lightsync modellerinde giderildi hocam fakat yine de alınmaz bir model. Nedenini zaten biliyorsunuzdur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı