Bir bakmanı tavsiye ederim, uzun zaman önce kullanıyordum175 TL bütçem var. FIFA, PES, Forza, Need for Speed serilerini oynayan biriyim. Bundan dolayı gamepad ihtiyacı duydum. Sizce ne almalıyım?
Bu ürünü kullanıyordum keşke kullanmasaydım.Bir bakmanı tavsiye ederim, uzun zaman önce kullanıyordum
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) Fiyatı
Microsoft Xbox 360 Kablolu Oyun Kolu ( Pc Uyumlu ) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
F310 arada indirime giriyor. çeşitli sitelerde 170-190 arasında yakalayabilirseniz onu alın.
Doğrudur. Bende Xbox 360 zamanında kullanıyordum bir sıkıntı yaşamadım. En iyisi o zaman senin için F310 olabilir.Bu ürünü kullanıyordum keşke kullanmasaydım.kendi kendine hareket ediyordu kanser ediyordu beni. Bundan dolayı yeni arayışlar içindeyim
F310 aldığımda XboxCE gibi yazılımlara ihtiyacım olacak mı?Doğrudur. Bende Xbox 360 zamanında kullanıyordum bir sıkıntı yaşamadım. En iyisi o zaman senin için F310 olabilir.
Hayır ihtiyacınız olmayacak. Ayrıca alternatif olarak bu kol var:F310 aldığımda XboxCE gibi yazılımlara ihtiyacım olacak mı?
Neden F310 almıyorsunuz bunun yerine? Trust çok ikilemde kalan bir marka.Hayır ihtiyacınız olmayacak. Ayrıca alternatif olarak bu kol var:
Gelecek hafta ben de bu kolu alacağım hatta.![]()
Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Trust 20712 GXT540 Yula Oyun Kolu özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçemi aşıyor çünkü. Ama siz alabiliyorsanız F310 alın derim ben. Ama bu kol kötü değil. İncelemesi de var:Neden F310 almıyorsunuz bunun yerine? Trust çok ikilemde kalan bir marka.
Bildiğim kadarıyla yok, tak fişi bitir işi.F310 aldığımda XboxCE gibi yazılımlara ihtiyacım olacak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.