1750₺ monitör tavsiyesi

Bütçe
1750
Hayır, benden önce kimse atmamış. Ne güzel konu açılmış, konuşulacak. Boş yere ortamı geren değişik bir çocuğun tekisin. Değerlerini yazmadan, onlara bakmadan monitör alıyorsan senin problemin canım. Hadi işine.
Kullandığım monitörü bana mı öğreteceksin sen? 1 hafta araştırma yaptım küçük kardeşim benim. Daha yazdığımı da anlamamışsın. Tabi senden önce birisi atmayacak zaten sen attın dedim. Yazılanı da okuyamıyorsan o senin gözünün problemi. VX2458CMD çok tutulan ve F/P olan bir model. Ben kendim memnun olduğum için önerdim zaten al demedim. Forumda yazılan mesaja bile duygu bağlayıp "aaa bak şu üye konuyu geriyor" diye gerilen sensin ki zaten konu sahibide gayet mesajlarımı beğendi.

Kullandığım monitörü bana mı öğreteceksin sen? 1 hafta araştırma yaptım küçük kardeşim benim. Daha yazdığımı da anlamamışsın. Tabi senden önce birisi atmayacak zaten sen attın dedim. Yazılanı da okuyamıyorsan o senin gözünün problemi. VX2458CMD çok tutulan ve F/P olan bir model. Ben kendim memnun olduğum için önerdim zaten al demedim. Forumda yazılan mesaja bile duygu bağlayıp "aaa bak şu üye konuyu geriyor" diye gerilen sensin ki zaten konu sahibide gayet mesajlarımı beğendi.
Ben hangi monitörü alayım şimdi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı