1750 TL 144 Hz 1ms Monitör Önerisi

Öncelikle merhaba.
Ben oyun oynayan bir insanım ve her türden oyun oynarım. Şu anda elimde güzel bir monitör yok. Bana güzel 144 Hz 1ms monitör önerir misiniz?

Bu arada ben 2 tane monitör buldum, sizce hangisi daha güzel?

60 lira daha ekleyebilirsen kesinlikle bu monitörü almalısın. VA panel çok daha iyi.

Alacaksan hiç düşünmeden benq xl2411p 24 inç 144 Hz 1 ms değerine sahip geri kalan özelliklerine sen bakarsın fiyatı 1750 TL ama indirimde al efsane bir monitör bütün özellikler mevcut DP girişide var alacaksan şiddetle tavsiye ederim.

MSI Optix Mag24c1 kullanıcısı olarak tavsiye ederim bütçenede az çok uyuyor, tek kötü tarafı 1 ms için birazcık parlaklıktan fedakarlık etmelisin. Yook ben parlaklıktan ödün vermem dersende 4 ms 144hz oluyor açıkçası benim gözüm 1ms ila 4ms arasında ki farkı göremiyor :D o yüzden tavsiye ederim kurulumu basit masa üzerinde veya duvarda çok güzel duruyor

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı