1750 TL klavye önerisi

Bütçe
1500-2000

utaner

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 1500-2000TL aralığında bütçem var mekanik klavye önerebilir misiniz?

Kod yazarken ve oyun oynarken kullanacağım, çok sesli olmayan klavye istiyorum.
Corsair K65 denedim ve kod yazmak rahat değildi, o yüzden %60 tercih etmiyorum. (TKL olabilir.)

Aklımdaki klavyeler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam illa %100 bir klavye aramıyorsanız ve tasarımını beğenirseniz; https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-Bluetooth-Kablosuz-Hot-Swap-Klavyesi/dp/B0B5ZNG6QX?th=1&psc=1
XPG Summoner %100 ve bilek desteği olduğu için yazılım için daha rahat olur aslında.
%60 klavyelerde çift tırnak için fn tuşuna basmanız gerekiyor, bu da kod yazmayı zorlaştırıyor o yüzden tercih etmiyorum. Elimde şu an corsair k65 var iade etmeyi düşünüyorum.

Bence ikisi arasından Cooler Master daha iyi olur. Şahsen Cherry MX switchleri pek beğenmiyorum. TTC Switch kullanıyor CM. Bende de TTC switch var ve çok memnunum.

%60 almayarak iyi yapıyorsunuz. Bende kod yazıyorum %65 klavye satın aldım bir sorun olmaz diyerekten ok tuşları bulunduğu için ama küçüktür işareti için bile 3 kombinasyon gerektiriyor saldım geri K835'e döndüm.

Bence ikisi arasından Cooler Master daha iyi olur. Şahsen Cherry MX switchleri pek beğenmiyorum. TTC Switch kullanıyor CM. Bende de TTC switch var ve çok memnunum.

%60 almayarak iyi yapıyorsunuz. Bende kod yazıyorum %65 klavye satın aldım bir sorun olmaz diyerekten ok tuşları bulunduğu için ama küçüktür işareti için bile 3 kombinasyon gerektiriyor saldım geri K835'e döndüm.
Brown switch için ne düşünüyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı