Maksimum 1750 TL klavye önerisi

Bütçe
1750
Hocam Akko olanın indirimi bitmiş. Tek seçenek AK992 kaldı gibi. Akko daha iyi olacaktı ancak 2250TL falan tutuyordu zaten onu almam çok zordu. Umarım Ajazz'ın stok bitmez de alabilirim.
Ben Amazon.com.tr ya da Amazon.com.tr arasında kaldım :D ak992 de mantıklı. Keşke yurt dışında vergi muhabbeti düzgün bir site olsa da oradan ucuza söylesek. Ak820 proyu 45 dolar gibi bir fiyata sipariş edebiliyorsun normalde de vergi sakat.

Ben Amazon.com.tr ya da Amazon.com.tr arasında kaldım. :D AK992 de mantıklı. Keşke yurt dışında vergi muhabbeti düzgün bir site olsa da oradan ucuza söylesek. AK820 Pro'yu 45 dolar gibi bir fiyata sipariş edebiliyorsun normalde de vergi sakat.

Attack shark yazılımı iyi değil diye okumuştum hocam. Ziyoulang klavyelere çok bir güvenim yok benim. Ajazz en azından bilinir marka sayılabilir sorun yaşayan çok insan yok. AK992 en mantıklı seçenek şu an bence. Akko'ya bütçe yetse de alsak keşke.

@Hyperciaa hocam aldınız mı klavye? Attack shark klavyelerde şikayetler olduğunu gördüm ikisinde de. Ben Ajazz AK992 summer blue (red) almayı düşünüyorum Amazon'dan sizin 2180TL civarında öneriniz var mıdır?
@nowe hocam sizin peki 2200'e kadar öneriniz var mı ROG scope hariç?

Attack shark yazılımı iyi değil diye okumuştum hocam. Ziyoulang klavyelere çok bir güvenim yok benim. Ajazz en azından bilinir marka sayılabilir sorun yaşayan çok insan yok. AK992 en mantıklı seçenek şu an bence. Akko'ya bütçe yetse de alsak keşke.

@Hyperciaa hocam aldınız mı klavye? Attack shark klavyelerde şikayetler olduğunu gördüm ikisinde de. Ben Ajazz AK992 summer blue (red) almayı düşünüyorum Amazon'dan sizin 2180TL civarında öneriniz var mıdır?
@nowe hocam sizin peki 2200'e kadar öneriniz var mı ROG scope hariç?

swar50 kodu ile 50tl indirimli alabilirsin.

Swar50 kodu ile 50TL indirimli alabilirsin.

Öneri için sağ olun hocam ama minimum %75 klavye kullanabilirim. Attığınız klavye bayağı güzel duruyor keşke en azından %75 olsaymış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı