Al geç. Bu bütçede daha iyisi yok.N11'de Aula F87 Pro kuponla birlikte 1900 liraya geliyor, Nays'la da alirsam 1750'ye gelecek, alayim mi? Bu fiyatlarda daha iyi bir oneriniz var mı? 87 tuslu kablosuz gecikme degeri dusuk.
Kuponsuz fiyatıda rakipsiz.N11'de Aula F87 Pro kuponla birlikte 1900 liraya geliyor, Nays'la da alirsam 1750'ye gelecek, alayim mi? Bu fiyatlarda daha iyi bir oneriniz var mı? 87 tuslu kablosuz gecikme degeri dusuk.
N11'de Aula F87 Pro kuponla birlikte 1900 liraya geliyor, Nays'la da alirsam 1750'ye gelecek, alayim mi? Bu fiyatlarda daha iyi bir oneriniz var mı? 87 tuslu kablosuz gecikme degeri dusuk.
Kullanıyorum memnunum güzel klavye.
Senin hissedebileceğin bir gecikme yok.Klavyeden cok anlamıyorum da oyun falan oynarken gecikmesi nasıl?
Kabloyla kablosuz arasında hissedebileceğin bir gecikme yok. Kabloluda bile bir gecikme var aslında, fakat bunu hissetmen imkânsız.Klavyeden cok anlamıyorum da oyun falan oynarken gecikmesi nasıl?
Senin hissedebileceğin bir gecikme yok.
Çıkarmaz hocam.FPS oyunlarinda sıkıntı cikarmasin yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.