1750 TL'ye Fallout:New Vegas oynatacak Laptop önerisi

Burak Erkan

Hectopat
Katılım
27 Haziran 2012
Mesajlar
18
Arkadaşlar hemen girişte söyliyim. Bu fiyata çok süper modeller olmadığının farkındayım. Amacım BF3 max. ayarda oynamak falan değil ama genel olarak oyunları orta - orta üstü ayarda kaldırırsa iyi olur. Oyundan kastım Fallout:New Vegas, Assasin's Creed Brotherhood mesela.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
 
Ahh bastın kuyruğuma :D
Recep abi ilk başta zaten bana onu tavsiye etti ama vazgeçmek zorunda kaldım. Vazgeçmemin nedeni:

1-Yerel mağazalarda bulunmayıp internetten alışveriş yapılacak olması (ailevi bir neden).
2-Fiyatın yüksek oluşu.

Fiyatta belki çok az miktarda artış olabilir ama 250 TL biraz fazla :)
 
Yahu açıkça söyleyeyim Türkiye piyasasında oyun için dizüstü laptopa sahip tek marka MSI, bir de ASUS'un G serisi ki onlarda epey pahalı. Sen bunu uzun bir süre kullanacaksın değil mi? O zaman az daha bekleyip daha iyisini neden almayasın? Şimdi ki oyunlara yetecek kartlara sahip senin önerdiklerin ama yeni oyular çıkınca yetersiz kalacak ve sende şikayetçi olacaksın. Oyun için artık en az GT 650M modeline sahip kartlar tercih edilmeli...
 
İyi de ben bütün bunların farkındayım ve konunun başında amacımın BF 3 süper ultra maximum ayarlarda oynamak olmadığını söylemiştim. Bırakın ultrayı BF3 ü açmasa bile olur :) Sonuçta tek fps o değil ve BF3 ü güzel grafiklerle oynamadıktan sonra pek bir manası yok. Evet Asus G serisi çok pahalı ancak MSI (GE60) şıkkını da ben gözden çıkardım.

Konu başlığını birisi editlemiş. Ancak ilk başta Max. 1750 TL demiştim ve ayrıca konunun başında Fallout:New Vegas, AC:Brotherhood gibi oyunlar demiştim... 2010'dan beri oyun piyasasını pek takip edemediğim için şimdiki oyunları oynatması demek bana 3 senelik oyun listesi demek oluyor bilmem anlatabildim mi şimdi....
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı