1750 TL'ye klavye önerisi

Evet konuştum düşük göstermelrini istedim. Ama nedense çıktı vergi.

Amazon'da böyle bir ürün var istersen bakabilirsin linki yukarıda.

Hocam Prime ile kargo bedavaya geliyor gibi duruyor kimlik kısmını atladım ondan dolayı olabilir mi? Yoksa Prime ile kargo bedava mı bedava ise fiyat bayağı iyi ve vergi dahil 1651TL.

Hocam kimliği ekledim yine 1651TL dedi muhtemelen alacağım.

Düzenleme: Klavyede aydınlatma olmadığını geç fark ettim.

Son düzenleme:
Hocam Prime ile kargo bedavaya geliyor gibi duruyor kimlik kısmını atladım ondan dolayı olabilir mi? Yoksa Prime ile kargo bedava mı bedava ise fiyat bayağı iyi ve vergi dahil 1651TL.

Hocam kimliği ekledim yine 1651TL dedi muhtemelen alacağım.

Düzenleme: Klavyede aydınlatma olmadığını geç fark ettim.
açıklamada aydınlatma olmadığını belirtmiş zaten..

sana bunları da önerebilirim en azından Türkiye garantili

Açıklamada aydınlatma olmadığını belirtmiş zaten.

Sana bunları da önerebilirim en azından Türkiye garantili.

Hocam Silver ve yüzde 60 istermiyorum. Bir de hotswap istiyorum ki TR'den alırsam sadece hotswap ve RGB olması için bayağı yüksek bütçe lazım.
Bunu buldum 46.86 dolara (1411TL) ekranı olması hoş ama çok güven vermedi.

Muhtemelen bunu alacağım vergi çıkarsa 1975TL çıkmaz ise 1500TL'ye geliyor Amazon'da tek renk beyaz ışıklandırmalı versiyonu 1651TL iken bence bu dynamic RGB model için 1975TL değer. Bu arada firma sahibine direkt DM üzerinden mi yoksa server üzerinden etiketleyerek mi ulaşmalıyım.

Hocam Silver ve yüzde 60 istermiyorum. Bir de hotswap istiyorum ki TR'den alırsam sadece hotswap ve RGB olması için bayağı yüksek bütçe lazım.
Bunu buldum 46.86 dolara (1411TL) ekranı olması hoş ama çok güven vermedi.

Muhtemelen bunu alacağım vergi çıkarsa 1975TL çıkmaz ise 1500TL'ye geliyor Amazon'da tek renk beyaz ışıklandırmalı versiyonu 1651TL iken bence bu dynamic RGB model için 1975TL değer. Bu arada firma sahibine direkt DM üzerinden mi yoksa server üzerinden etiketleyerek mi ulaşmalıyım.
ben onlarla chat olarak iletişim kurdum yardımcı olabileceklerini söylediler.. dediğim gibi çıkabilir de çıkmayabilir de bilemiyorum.. kesin bir ifade kullanıp yanıltmak istemem seni.

Ben onlarla chat olarak iletişim kurdum yardımcı olabileceklerini söylediler. Dediğim gibi çıkabilir de çıkmayabilir de bilemiyorum. Kesin bir ifade kullanıp yanıltmak istemem seni.

DM üzerinden yazmayı deneyeceğim hocam.

@nowe hocam iblancod olan hakkında bilginiz var mı sizce alınır mı?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı