600tl gibi birşeyNe kadar çıktı hocam vergi?
600tl gibi birşeyNe kadar çıktı hocam vergi?
600TL gibi bir şey.
evet konuştum düşük göstermelrini istedim.. ama nedense çıktı vergi..Discord sunucusu ile iletişime geçmeye çalışacağım hocam siz denemiş miydiniz bunu? Belki daha düşük gösterebilirler kargoda fiyatı.
amazonda böyle bir ürün var istersen bakabilirsin linki yukarıda
Evet konuştum düşük göstermelrini istedim. Ama nedense çıktı vergi.
Amazon'da böyle bir ürün var istersen bakabilirsin linki yukarıda.
açıklamada aydınlatma olmadığını belirtmiş zaten..Hocam Prime ile kargo bedavaya geliyor gibi duruyor kimlik kısmını atladım ondan dolayı olabilir mi? Yoksa Prime ile kargo bedava mı bedava ise fiyat bayağı iyi ve vergi dahil 1651TL.
Hocam kimliği ekledim yine 1651TL dedi muhtemelen alacağım.
Düzenleme: Klavyede aydınlatma olmadığını geç fark ettim.
Açıklamada aydınlatma olmadığını belirtmiş zaten.
Sana bunları da önerebilirim en azından Türkiye garantili.
![]()
XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5C-BKCTR)
Kazanmak ancak doğru silahlarla mümkündür ve oyun klavyesi her cephaneliğin önemli bir parçasıdır. CHERRY MX anahtarlı ve Her Tuş için RGB arka aydınlatması bulunan XPG SUMMONER oyun klavyesi size tam…www.gaming.gen.tr
![]()
XPG Summoner Mini RGB Red Switch Türkçe Kablolu Gaming Klavye
XPG SUMMONER MINI, tam boyutlu bir klavyenin form faktörünün yalnızca %60’ına sahip olup, özel verimlilik ile işlevselliği mükemmel bir şekilde dengeler.www.gaming.gen.tr
ben onlarla chat olarak iletişim kurdum yardımcı olabileceklerini söylediler.. dediğim gibi çıkabilir de çıkmayabilir de bilemiyorum.. kesin bir ifade kullanıp yanıltmak istemem seni.Hocam Silver ve yüzde 60 istermiyorum. Bir de hotswap istiyorum ki TR'den alırsam sadece hotswap ve RGB olması için bayağı yüksek bütçe lazım.
Bunu buldum 46.86 dolara (1411TL) ekranı olması hoş ama çok güven vermedi.
![]()
iBlancod YK830 Wireless Mechanical Keyboard
iBlancod YK830 keyboard with multi-functional HD screen, it can display battery capacity, and connection mode, and also can show light effect mode. Multiple light effects can be designed, customized your keyboard backlight as you like. Support Mac OS/Windows systems, one-Key switch systems can...www.whatgeek.com
Muhtemelen bunu alacağım vergi çıkarsa 1975TL çıkmaz ise 1500TL'ye geliyor Amazon'da tek renk beyaz ışıklandırmalı versiyonu 1651TL iken bence bu dynamic RGB model için 1975TL değer. Bu arada firma sahibine direkt DM üzerinden mi yoksa server üzerinden etiketleyerek mi ulaşmalıyım.
![]()
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard
Ajazz AK992 Summer Blue Wireless Mechanical Keyboard all switches are pre-lubricated before leaving the factory. AK992 supports full-key hot-swappable sockets that are compatible with 3/5pin switches. With 400mAh battery, 99 key and one knob design. Dynamic RGB backlight.www.whatgeek.com
Ben onlarla chat olarak iletişim kurdum yardımcı olabileceklerini söylediler. Dediğim gibi çıkabilir de çıkmayabilir de bilemiyorum. Kesin bir ifade kullanıp yanıltmak istemem seni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.