1750 TL'ye R7 265 Sistem Toplama

Alperen00

Hectopat
Daha fazla  
Amd uyumlu sadece kasa oyun için max 1750Tl sistem. Bugün alıcam.

IMG-20141018-WA0000.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyur bu da benim topladığım sistem. Vatan bilgisayardaki çalışanların topladığı sistemdeki işlemci bütçe için biraz fazla olmuş. O işlemcinin bir altını seçip daha performanslı bir ekran kartı koydum sisteme. Seçim senin hanisini istersen onu alabilirsin.

Ekran Alıntısı.PNG

Bu sistemi alabilirsiniz.
saasa.png

Buyur bu da benim topladığım sistem. Vatan bilgisayardaki çalışanların topladığı sistemdeki işlemci bütçe için biraz fazla olmuş. O işlemcinin bir altını seçip daha performanslı bir ekran kartı koydum sisteme. Seçim senin hanisini istersen onu alabilirsin.

Eki Görüntüle 27630

Anakart konusunda gereksiz masraf yapmışsınız. Ayrıca bu bütçedeki bir sisteme işlemci soğutucusu almak doğru olmaz.

Everest kasa önermiyoruz @Tolga Şahin . PSU belirli bir süre sonra ses yapıyor ve kasa çok kullanışsız.

Bu sistemi alabilirsiniz. Eki Görüntüle 27631

Anakart konusunda gereksiz masraf yapmışsınız. Ayrıca bu bütçedeki bir sisteme işlemci soğutucusu almak doğru olmaz.
AMD işlemciler soğutucusuz kullanılmaz. Çok ısınıyorlar ve stok fanı ses yapıyor.

Everest kasa önermiyoruz @Tolga Şahin . PSU belirli bir süre sonra ses yapıyor ve kasa çok kullanışsız.

Bilmediğiniz nereden belli... Kasayı kendim kullanıyorum. Beğenmeseydim önermezdim merak etme. Ayrıca kim bu "biz" sen önermiyor olabilirsin ben öneriyorum. Ayrıca psu' nun belirli bir süre sonra ses yaptığını nereden çıkardınız. Kasayı hiç kullandınız mı ya da hiç gerçek hayatta gözle gördünüz mü merak ediyorum.

AMD işlemciler soğutucusuz kullanılmaz. Çok ısınıyorlar ve stok fanı ses yapıyor.

1- Isınma konusuna gelirsek: 4 aydır kullanıyorum stok soğutucu ile ve ses haricinde bir problemim yok. Soğutma konusunda yeterli fakat ses konusunda size katılıyorum. Fakat sonuçta ses performansı etkilemez. Bir süre sonra işlemci soğutucusu alınabilir. Performanstan ödün vermeye gerek yok.

Bilmediğiniz nereden belli... Kasayı kendim kullanıyorum. Beğenmeseydim önermezdim merak etme. Ayrıca kim bu "biz" sen önermiyor olabilirsin ben öneriyorum. Ayrıca psu' nun belirli bir süre sonra ses yaptığını nereden çıkardınız. Kasayı hiç kullandınız mı ya da hiç gerçek hayatta gözle gördünüz mü merak ediyorum.
Kasayı kullandım ve ilk açılışta beni çok rahatsız eden sesler çıkarıyordu. Biz derken de Sosyal deki çoğu arkadaşımız kasayı önermiyor.

Kasayı kullandım ve ilk açılışta beni çok rahatsız eden sesler çıkarıyordu. Biz derken de Sosyal deki çoğu arkadaşımız kasayı önermiyor.

Kullandığınıza emin misiniz ? Bende öyle bir problem yok çünkü. Gerek kablo saklaması olsun, gerek soğutması olsun gayet yeterli bir kasa. Bende Everest' in her ürününü önermem kolay kolay fakat bu ürün gerçekten güzel. Tek bir sorunu var sıvı soğutma desteği yok. Fakat zaten bu kasayı alacak insan sıvı soğutma kullanmaz. İlla ki kullanacağım derse azıcık modifikasyonla o da çözülür kanımca.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı