CemGunes31
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba, düşük bütçeli fiyat performans ürünü arıyordum ve bir sitede 1750TL'lik toplanmış sistem gördüm ne kadar iyi bilmediğim için buradaki bilen abilerime danışmak istedim.
Sistem şu;
[TBODY]
[/TBODY]Bu sistem beni nekadar idare eder CS:GO, GTA V, H1Z1 gibi FPS oyunlarında High/ultra ayarlarda kaç FPS almamı sağlar?
Ve bu sisteme önerebileceğiniz 250TL yi geçmeyecek monitör var mı?
Ve birde SSD eklemeyi düşünüyorum ama onun için bütçemi yeterince aştım. Aklınızda ucuz ve kaliteli SSD ler varsa söylermisiniz param olunca onuda alır eklerim ve acaba bu sisteme SSD eklenir mi?
Donanım konusunda iyi olmadığım için bilen birilerine danışmak istedim yanlışım varsa özür dilerim herkese teşekkürler.
Sistem şu;
İşlemci | Intel Core i3-6100 Skylake 3M 3.70Ghz 1151 |
Anakart | Asus H110M-D D4 2133Mhz mATX 1151 |
Bellek | Kingston HyperX Fury 8GB DDR4 2133Mhz CL14 (HX421C14FB/8) |
Ekran Kartı | Asus R7370-DC2OC Gaming 2G 2GB GDDR5 256Bit (STRIX-R7370-DC2OC-2GD5-GAMING) |
Sabit Disk | Western Digital Blue 1TB 64MB 7200Rpm (WD10EZEX) |
Kasa | Deep Cool Smarter Kasa Siyah |
Fan | Önde 12cm Mavi Ledli Fan Arkada 12cm Ledli Fan |
Güç Kaynağı | Zalman ZM500-LE 500W Güç Kaynağı |
Diğer Özellikler | USB 3.0 - Gigabit Lan - Seri Port |
Ve bu sisteme önerebileceğiniz 250TL yi geçmeyecek monitör var mı?
Ve birde SSD eklemeyi düşünüyorum ama onun için bütçemi yeterince aştım. Aklınızda ucuz ve kaliteli SSD ler varsa söylermisiniz param olunca onuda alır eklerim ve acaba bu sisteme SSD eklenir mi?
Donanım konusunda iyi olmadığım için bilen birilerine danışmak istedim yanlışım varsa özür dilerim herkese teşekkürler.