1750TL monitör önerisi

Bütçe
1750
lg27gl650f-b bakabilirsiniz yarın ince hesapta 1800 tl ye düşebilir herhafta gaming gecesinde düşüyor yarın gece alcam tavsiye ederim videolara baktım araştırma yaptım güzel monitör renkleri pivot olması 27inç olması büyük de güzel olacaktır zaten lg bu konuda iyidir

@Strider0628 Optix G271'i varsa Amazon üzerinden alabilirsiniz. 24 inch olanını kullanıyorum, renkleri çok tatmin edicidir.
LG ile bunun arasında kaldım şimdi.
lg27gl650f-b bakabilirsiniz yarın ince hesapta 1800 tl ye düşebilir herhafta gaming gecesinde düşüyor yarın gece alcam tavsiye ederim videolara baktım araştırma yaptım güzel monitör renkleri pivot olması 27inç olması büyük de güzel olacaktır zaten lg bu konuda iyidir
Zor, 50 TL'nin hesabını bile yapıyorum yoksa sigara alacak param kalmıyor. :D

@Strider0628 hocam İncehesap İtopya gibi mağazalardan almanızı önermiyorum, bir sorun vs olursa sorun çıkartabiliyorlar. Diğer monitör hakkında fazla bilgim yok.
27" olunca daha bir insanın alası geliyor. Ya hocam en iyi sen beni anlarsın. CS:GO da çok işkence çekiyorum 60HZ de. Yani dağlar kadar fark olacak eminim. İkisini bir karşılaştırayım. Ona göre seçip alacağım. Teşekkür ederim tekrardan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı