1750TL monitör önerisi

Bütçe
1750
27" olunca daha bir insanın alası geliyor. Ya hocam en iyi sen beni anlarsın. CS:GO'da çok işkence çekiyorum 60Hz de. Yani dağlar kadar fark olacak eminim. İkisini bir karşılaştırayım. Ona göre seçip alacağım. Teşekkür ederim tekrar.

Dağlar değil gezegenler kadar fark oluyor hocam. 🤣

Dağlar değil gezegenler kadar fark oluyor hocam. 🤣
Bende amazon prime var. Şimdi sipariş verince yarın geliyor. Muhtemelen MSI alacam gibi. Onunda F sınıf tüketim değeri biraz korkutmadı değil.

Hocam Abode Premiere Pro' da muhtemelen sRGB renk gamutu ya da Rec.709 renk gamutu ile çalışacaksınız. sRGB %100' den fazla olup kısıtlanamıyorsa yüksek ihtimal aşırı doygun bir görüntü verecek ve yaptığınız proje ile başkasının gördüğü farklı olacak. MSI almanızı o yüzden önermem. Hem sRGB değeri çok fazla hem kısıtlanamıyor.

Bende amazon prime var. Şimdi sipariş verince yarın geliyor. Muhtemelen MSI alacam gibi. Onunda F sınıf tüketim değeri biraz korkutmadı değil.
MSI Optix G271'e sahibim, belirttiğin üzere gerek renk doygunluğu gerekse düşük gecikme vs yönüyle pişman ettirmez, oldukça memnunum. Hazır Amazon'dan da böyle bir indirim varken kaçırma bence, @General Pong Krell'a teşekkürler :) Açıkçası geçen sene Black Friday'de 1899TL'ye denk getirdiğim için biraz üzgünüm ama neticede neyin ne olacağı özellikle fiyatların bir daha yükselmeyeceğinin garantisi olmaması ve acil ihtiyaçtan dolayı almak durumunda kalmıştım. Bu arada monitörü bağlamadan önce elektrik tesisatının stabil olup olmadığına dikkat et derim, geçen oturduğum binada voltaj dalgalanması oldu, monitör ekranın sol tarafında boylu boyunca dikey ince siyah çizgi beliriyordu, açıkçası bu elektrik olayı aklıma gelmemişken panel arızası sebebiyle az daha boşuna garantiye verecektim 😄. Neyse bu monitörde karar kılarsan monitör için en optimum tatmin edici renk ayarlarımı istersen paylaşabilirim, çünkü ilk aldığın zaman o kadar soluk geliyor ki kendin düzgün ayar bulana kadar epey bir uğraşıyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı