Hazırmı olucak?Bir bilgisayar almayı düşünüyorum Sinerji'den alacaktım rezil bir garanti süreci varmış sanırım. 18 bin TL'ye ne önerirsiniz? (monitör dahil) yardımcı olursanız sevinirim.
Hazır düşünüyorsanız, ki bu ekran kartı krizi döneminde en mantıklı seçenek bence hazır sistemler, son zamanlarda gördüğüm en mantıklı sistemlerden biri bu:Bir bilgisayar almayı düşünüyorum Sinerji'den alacaktım rezil bir garanti süreci varmış sanırım. 18 bin TL'ye ne önerirsiniz? (monitör dahil) yardımcı olursanız sevinirim.
Hazırmı olacak?
Sanırım Stoğu KalmamışHazır düşünüyorsanız, ki bu ekran kartı krizi döneminde en mantıklı seçenek bence hazır sistemler, son zamanlarda gördüğüm en mantıklı sistemlerden biri bu:
![]()
MESUT CEVIK-MC1 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MESUT CEVIK-MC1 sisetm tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve GALAX GeForce RTX 4060 1-Click OC 2X V2 8GB ekran kartı ile oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Alınmaz ,bu kur ve stok kıtlığına rağmen aşırı pahalı.GT301 7A-RTX3060 Asus | Game Garaj özelleştir kısmından R7 5800X Seçebilirsiniz.
Forumdaki arkadaşlara sorun onlarında fikrini alın bu pc alınırmı diye.
Alınmaz, bu kur ve stok kıtlığına rağmen aşırı pahalı.
GT301 7A-RTX3060 Asus | Game Garaj özelleştir kısmından R7 5800X seçebilirsiniz.
Forumdaki arkadaşlara sorun onlarında fikrini alın bu PC alınır mı diye.
Büyük ihtimal yazı bekleyeceğim daha uyguna almak içinAlınmaz ,bu kur ve stok kıtlığına rağmen aşırı pahalı.
bunu tercih edeceğim sanırımBu sistemi alıp Monitöre biraz daha bütçe ayırmanızı öneririm.![]()
AORUS-3070 / AMD Ryzen 5 5600X / GIGABYTE GeForce RTX 3070 AORUS MASTER 8GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
AORUS-3070 oyuncu bilgisayarı RTX 3070 8GB ekran kartı ve AMD'nin 5.nesil işlemci ailesinden Ryzen 5 5600X ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Güzel tercih.bunu tercih edeceğim sanırım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.