Wuthrad
Kilopat
Fark eder. 8GB olan versiyon 12GB'a göre çok zayıf. Tercih etmenizi asla önermiyorum.Hocam 8 ile 12 GB VRAM fazla fark eder mi?
Fark eder. 8GB olan versiyon 12GB'a göre çok zayıf. Tercih etmenizi asla önermiyorum.Hocam 8 ile 12 GB VRAM fazla fark eder mi?
Fark eder. 8 GB olan versiyon 12 GB'a göre çok zayıf. Tercih etmenizi asla önermiyorum.
Peki 12100F 3060 12 GB VRAM darboğaz yapmaz mı 12100F için cok soğuğum nedense.
Hocam hala almadınız mı? Bu bütçeye bu sistem kaçmaz dolar daha arttığında gider 1650 sistem alırsınız. Şu an tek yapmanız gereken kasayı değiştirmek ve 1TB SSD yapmak.
![]()
VICTOR / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Böyle bir sistemde var ekran kartı 3060'dan daha iyi ama Ray Tracing olarak çöp belki FSR 3.0 ya da 2.5 bu karta gelebilir seçim size kalmış.
Kasasını beğenmezseniz başka kasalı versiyonuda var.
![]()
HAQQUS-GEN XIV (DDR4) / RYZEN 5 5600 / RX 6700 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.