18.000 TL laptop önerisi

Aynı duruma bende maruz kaldım i7 değil de i5 olsaydı yok AMD olsaydı vs. Vs oyuncu laptopları ısınır ama ısınıp kapanma yapmaz ısınınca verimden düşmez düşmemesi lazım bunlar önemli bir de alırken sadece ekran kartı modeline değil kaç watt olduğuna bakın benim alırken en büyük hatam bu oldu.

Watt'ı yüksek olmalı yani değil mi hocam?

Watt'ı yüksek olmalı yani değil mi hocam?
Aynen hocam

Bundan tam 2 sene önce bir heves ve acele ile 13.500 TL ye msı 3060 lı bi laptop aldım aradan 1 2 ay geçti bi arkadaşım monster aldı aynı paraya aynı özelliklere sahip sadece kartlar farklıydı onunki 3060 115 watt benim ki 90 watt mış acemilik ettik ama monster alıp plastik kokusu çekemezdim oda ayrı mevzu çok bi fark var mı dersen profesyonel oyuncu falan değilim ben anlamazdım FPS 10-20 arası etkiliyormuş sanırım.Yeni çıkmış bir cihaz ise kesin araştır tr de yorumu yoksa yurt dışında kesin vardır pil sürelerine aldanma.Coil Whine yapıyor mu ona bak.Youtubede çok izlenen özenle hazırlanmış kaliteli videolar aldanma yanıltıcı ve reklam destekli olabiliyor. Laptop alırken tavsiyelerim bunlar.

Son düzenleme:
Aynen hocam

Bundan tam 2 sene önce bir heves ve acele ile 13.500 TL ye msı 3060 lı bi laptop aldım aradan 1 2 ay geçti bi arkadaşım monster aldı aynı paraya aynı özelliklere sahip sadece kartlar farklıydı onunki 3060 115 watt benim ki 90 watt mış acemilik ettik ama monster alıp plastik kokusu çekemezdim oda ayrı mevzu çok bi fark var mı dersen profesyonel oyuncu falan değilim ben anlamazdım FPS 10-20 arası etkiliyormuş sanırım.Yeni çıkmış bir cihaz ise kesin araştır tr de yorumu yoksa yurt dışında kesin vardır pil sürelerine aldanma.Coil Whine yapıyor mu ona bak.Youtubede çok izlenen özenle hazırlanmış kaliteli videolar aldanma yanıltıcı ve reklam destekli olabiliyor. Laptop alırken tavsiyelerim bunlar.
TDP değerleri önemli evet, ancak batarya performansı ve ısı performansına doğrudan alakalı. Bazı bilgisayarlarda 130W'lık bios flashlayıp 3060'ın performansını değiştirebiliyorsunuz.

TDP değerleri önemli evet, ancak batarya performansı ve ısı performansına doğrudan alakalı. Bazı bilgisayarlarda 130W'lık bios flashlayıp 3060'ın performansını değiştirebiliyorsunuz.
Dediğim gibi monster 115+15 di ama ısınma oluyor önemli olan ısınınca değerler etkileniyor mu ona bakmak lazım batarya konusu da oyun zaten oynatmaz 2 saat film izletiyorsa ondan iyisi yok.

Aga konunun uzmanı değilim ama ASUS ROG STRIX kullanıyorum, çok memnunum. Bilgisayar hiç ses çıkarmıyor. Senin bütçene hangi ASUS uyuyorsa al.

İyi Sosyaller.
Ekran kartlarının tam performans çalışması için Max-P özelliğini barındırdığına emin olun. Max-Q ekran kartları watt olarak daha düşüktür. Atmış olduğum cihazlar Max-P desteklidir.
Sırasıyla önerilerim aşağıdadır. Bütçenize uyanı tercih edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı