18.000 TL orta segment sistem önerisi

Bütçe
18.000
5-6 bin TL arası.

Teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda kasa ve monitörü alacağım :).
Ne zaman alırsınız hocam acaba

5-6 bin TL arası.

Teşekkür ederim önerileriniz doğrultusunda kasa ve monitörü alacağım :).
Ben size kendi seçtiklerimi önerdim ben daha almadım 1 aydır araştırma doğrultusunda en kaliteli ve en ucuzlarını buldum da düşer mi diye bekliyorum

Ne zaman alırsınız hocam acaba.

Ben size kendi seçtiklerimi önerdim ben daha almadım 1 aydır araştırma doğrultusunda en kaliteli ve en ucuzlarını buldum da düşer mi diye bekliyorum.

2-3 hafta içinde alırım diye düşünüyorum.

Buna ek olarak ekipmanları da yenileyeceğim onun içinde bütçem 5.000 tl
( mouse,mousepad,klavye,kulaklık olacak şekilde). Önerileriniz neler?

Ben 15 tatili bekliyorum hocam pc lerde çok büyük indirimler olacakmış isterseniz bekleyin ama fiyat artarsa beni suçlamayın bende size önerdiklermin aynısını alıp kasayı yükselteceğim işlemciyi 5600x yapın rami 24 bir de soğutucu alın hocam harddisk alırsanoz da olabilir 1 tb

Buna ek olarak ekipmanları da yenileyeceğim onun içinde bütçem 5.000 tl
( mouse,mousepad,klavye,kulaklık olacak şekilde). Önerileriniz neler?
Hocam hiç yükseltmeyin 1k ya mekanik klavye alın 500 tl ye mouse kulaklığınız güzeldir zaten bu kadarı yeter de artar da boş yere harcamaya değmez

Ben 15 tatili bekliyorum hocam PC'lerde çok büyük indirimler olacakmış isterseniz bekleyin ama fiyat artarsa beni suçlamayın bende size önerdiklermin aynısını alıp kasayı yükselteceğim işlemciyi 5600X yapın RAM'i 24 bir de soğutucu alın hocam hard disk alırsanoz da olabilir 1 TB.

Hocam hiç yükseltmeyin 1K ya mekanik klavye alın 500 TL'ye mouse kulaklığınız güzeldir zaten bu kadarı yeter de artar da boş yere harcamaya değmez.

1TB SSD düşünüyorum zaten. 20'ye kadar yükseltebilirim belki.

1TB SSD düşünüyorum zaten. 20'ye kadar yükseltebilirim belki.
Bence ssd yerine saydıklarımı yükseltin hocam ssd yi bütçeniz azsa 2 3 ay sonrada yapabilirsiniz saydıklarım daha mantıklı 20 k ya kadar

Bence ssd yerine saydıklarımı yükseltin hocam ssd yi bütçeniz azsa 2 3 ay sonrada yapabilirsiniz saydıklarım daha mantıklı 20 k ya kadar
Ram soğutucu ve işlemci yükseltirseniz fps ler 0.25 0.5 katına daha fazla olarak çıkar hocam

Bence SSD yerine saydıklarımı yükseltin hocam SSD'yi bütçeniz azsa 2 3 ay sonra da yapabilirsiniz saydıklarım daha mantıklı 20 k ya kadar.

RAM soğutucu ve işlemci yükseltirseniz FPS'ler 0.25 0.5 katına daha fazla olarak çıkar hocam.

Bunu düşüneceğim.

Bence SSD yerine saydıklarımı yükseltin hocam SSD'yi bütçeniz azsa 2 3 ay sonra da yapabilirsiniz saydıklarım daha mantıklı 20 k ya kadar.

RAM soğutucu ve işlemci yükseltirseniz FPS'ler 0.25 0.5 katına daha fazla olarak çıkar hocam.

RAM soğutucu özelleştir kısmında yok hangisi acaba?

Rami 24 ssd’yi 1 tb yapmak ve soğutucu almak mantıklı ama işlemciyi 5600x yapmaya gerek yok gereksiz masraf olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı