18.000 TL sistem önerisi

Pikachuuğ

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASrock B550M-HDV Ryzen 5 5500 Thermaltake TR2 Series 550W XPG Gammix D30 8x2 Asus Tuf GTX 1650 4Gb
Merhaba. İtopya vb. sitelerde güzel hazır sistemler var ama maalesef taksit seçeneği yok. Güvenli olarak vatan bilgisayarda bu seçenek var, bu sebeple vatan bilgisayarda 17-18 bin TL civarında alabileceğim en fiyat performans sistemin linkini paylaşabilir misiniz? Oynadığım oyunlar genel olarak GTA 5, Valorant, ETS 2 vs. CS tarzı oyunlar, önerilerinizi bekliyor olacağım.

Merhaba. İtopya vb. sitelerde güzel hazır sistemler var ama maalesef taksit seçeneği yok. Güvenli olarak vatan bilgisayarda bu seçenek var, bu sebeple vatan bilgisayarda 17-18 bin TL civarında alabileceğim en fiyat performans sistemin linkini paylaşabilir misiniz? Oynadığım oyunlar genel olarak GTA 5, Valorant, ETS 2 vs. CS tarzı oyunlar, önerilerinizi bekliyor olacağım.
Taksit seçenekleri var ama fiyat kaç ay taksit yaptığına göre yükseliyor.

Peşin fiyatına taksit olmadığı sürece alamıyorum maalesef artan fiyatla alakalı değil bu durum.

Vatan da galiba aşağıdaki sistemden başka yok bulamadım onunda PSU iyi değil Thermaltake yapsan iyi olur.

Bunu beğendim alabilirim ama belki fiyatı yükseltip 4060 olan sistemde alabilirim, vatan da en F/P olanı öğrenmek için açmıştım teşekkür ederim yanıtınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı