18.000 TL'ye sessiz çalışan laptop önerisi

Bütçe
18000
Merhaba. Başlıkta da bahsettiğim gibi bu özelliklerde bir laptop almayı planlıyorum. Bu özellikler için genellikle MacBook Air M1 tavsiyesi aldım ancak hiç Mac kullanmadım tecrübem yok. Bu ihtiyaçlarımı karşılayacak Windows işletim sistemli bir laptop önerebilir misiniz? Max 18.000 TL olsun mümkünse.
Şimdiden teşekkürler.
Lenovo ThinkBook 15 21A40036TX Ryzen 7-5700U 16 GB 512 GB SSD 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 4700U modelini kullanıyorum sessiz çalışıyor.
 
Buna, konuyu açan arkadaş karar verir.

Kesinlikle öyle. Ha eğer dokunmatik ekran olması önemliyse,11.5'a attığım modeli alıp bir de ekstra tablet alabilirsiniz direkt 18binlik dokunmatik modeli almaktan çok daha verimli olur. Sadece bir fikir.


Bu arada bu model de çok iyi. İşlemci ve kasa kalitesi olarak Huawei'lerden çok daha önde.
 
MacBook öneririm. Pil ömrü konusunda kütüphanede falan seni yarı yolda bırakmayacaktır. PC’lerin pil ömrü cidden çok kısa. Kullanım kolaylığı, ekran kalitesi ve iş performansı olarak MacBook. Fiyatları tam bilmiyorum. Ama M1 işlemcili MacBook airler var. Onlarda m1 ısınmadığı için fan bile yok. Müthiş sessiz ve performanslı. Bir bakabilirsin.
 
O halde tercihinizi kesinlikle Mac’ten yana kullanmanızı öneririm. Makale okuma ve not alma konusunda benim çok işimi görüyor. Şarjı iyi olduğu ve portatif olduğu için de her yerde rahat kullanım sağlarsınız. Trackpad’i fareden kat ve kat daha konforlu kullanım sağlıyor. Aklınızın bir köşesinde dursun.
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim dostum, yakın zamanda alırım inşallah :)

İyi forumlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı