18, 25₺ bakiyeyle CS:GO'da ne alınabilir?

472107

Hectopat
Hesapta şu an 18, 25₺ var. CS:GO'dan eşya almak istiyorum. Skin veya kasa önemli değil benim için. Hesapta bakiye boş dursun istemedim. Skin ve kasa olarak çok tercihim yok biliyorum. Pazarda hâlâ kartlarım var. Satılmasını bekliyorum. Satılan kartlarla 20-25₺ olur herhalde.

Para değer kaybetmesin diyorsan kasa al. Fracture Case veya Snakebite Case alabilirsin. Çünkü yeni gelecek bir sonraki kasada aktif havuzdan gidecek. Bu yüzden fiyatı da artar. Hem paran değer kaybetmez hem de kar etme ihitmalin var.

Anladığım kadarıyla amacın para kazanmak, şimdi sana profesyonel yeteneklerimle kolay para kazanmanın yolunu anlatıyorum dikkatli dinle. Öncelikle 18 liradan Parçalanmış Kasası alıyorsun. Kasa fiyatı 20,70 TL olunca pazarda hemen satıyosun böylelikle 2 lira 70 kuruş kâr etmiş oluyosun, böyle böyle yaparak bakiyeni katlayabilirsin. YTD.

Hocam bence bakiye dursun. Arttırın ve istersen bir skin, isterseniz indirimde yatırım yaparsınız.

Bir arkadaş bakiye atmıştı hesabıma normalde bakiye yüklemiyorum.

Para değer kaybetmesin diyorsan kasa al. Fracture Case veya Snakebite Case alabilirsin. Çünkü yeni gelecek bir sonraki kasada aktif havuzdan gidecek. Bu yüzden fiyatı da artar. Hem paran değer kaybetmez hem de kar etme ihitmalin var.

Teşekkürler hocam kartlar satılsın yılan ısırığı kasasına bakacağım.

Anladığım kadarıyla amacın para kazanmak, şimdi sana profesyonel yeteneklerimle kolay para kazanmanın yolunu anlatıyorum dikkatli dinle. Öncelikle 18 liradan Parçalanmış Kasası alıyorsun. Kasa fiyatı 20,70 TL olunca pazarda hemen satıyosun böylelikle 2 lira 70 kuruş kâr etmiş oluyosun, böyle böyle yaparak bakiyeni katlayabilirsin. YTD.
Vergi?

Amacım para kazanmak değil. Hesapta para durmasın istiyorum. Şuan alacaklarımı ileride alamayabilirim çünkü. En azından bir şeyler almış olayım. Skin alırsam zaten ileride satmayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı