18 bin TL F/P telefon önerisi

Öyle yanlış yazdım senin dediğin doğru diğer arkadaşa yazıcaktım
Benim tericihim 13T pro'dan yana olurdu. Ekran boyutu olsun, 1.5k ekranı olsun, şarj hızı olsun,144 Hz ekranı olsun 13 den çok daha iyi. Ama 13 te de 8 gen 2 var ama aralarında büyük bir fark yok çok eksikliğini hissetmezsin diye düşünüyorum kamera konusunda da ön kamera hariç hemen hemen aynılar sayılabilir.

Evet haklısın ama hem güç farkı çok yok hem de fiyat farkı fazla.

Güç farkı olmasa bile diğer özelliklir bakımından fark var kamera piremium hissiyat güncelleme desteği filan var ama her ikisi de F/P ürünü peki sizce ne F/P ürün bu listedekilerden hangisi?

Evet haklısın ama Mi 13 hem küçük ekranlı ve kasası alüminyum, daha premium hissettirir.

Küçük ekran seviyorsan mi 13 al o zaman bence. Naptınuz hocam kopyala yapıştır mı yaptınız 10 tane mesaj oldu.

Amaç oyunsa X6 Pro. Paran elinde kalsın. Kamerada 10S ile aynı sensörü kullandığı için fiyata göre kötü. Sosyal medya, kamera oyun her şey dahilse bütçe çıkarsa mi 13T Pro. Benim işim sadece oyunla olduğu için X6 Pro alırdım.

18K ya MI 13 alabılıyorken neden X6 pro alsınki?

Benim için fiyatı uygun olması önemli.

18k ya mı 13 alabılıyorken neden X6 Pro alsınki.

Ama cihaz iyiyse bütçeyi artırabilirim.
Peki Mi 13 T ile Mi 13 T Pro arasındaki 5 bin TL fark verilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…