Evet öyle peki fiyatına göre hangisi en iyiDeğil yanlış bilgi veriyosun işlemci olarak Snapdragon 8 Gen 2 üst düzey bir işlemci x6 pronun 8300 e göre.
Evet öyle peki fiyatına göre hangisi en iyiDeğil yanlış bilgi veriyosun işlemci olarak Snapdragon 8 Gen 2 üst düzey bir işlemci x6 pronun 8300 e göre.
Ne olarak daha iyi? Mi 13 her yönden X6 Pro'dan üstün bir telefon karşılaştırılamaz bile.
Xıaomı 13 tabiiki.Evet öyle peki fiyatına göre hangisi en iyi
Benim tericihim 13T pro'dan yana olurdu. Ekran boyutu olsun, 1.5k ekranı olsun, şarj hızı olsun,144 Hz ekranı olsun 13 den çok daha iyi. Ama 13 te de 8 gen 2 var ama aralarında büyük bir fark yok çok eksikliğini hissetmezsin diye düşünüyorum kamera konusunda da ön kamera hariç hemen hemen aynılar sayılabilir.Öyle yanlış yazdım senin dediğin doğru diğer arkadaşa yazıcaktım
Evet haklısın ama hem güç farkı çok yok hem de fiyat farkı fazla.
Benim tericihim 13T Pro'dan yana olurdu. Ekran boyutu olsun, 1.5k ekranı olsun, şarj hızı olsun, 144 Hz ekranı olsun 13'ten çok daha iyi. Ama 13'te de 8 gen 2 var ama aralarında büyük bir fark yok çok eksikliğini hissetmezsin diye düşünüyorum kamera konusunda da ön kamera hariç hemen hemen aynılar sayılabilir.
Küçük ekran seviyorsan mi 13 al o zaman bence. Naptınuz hocam kopyala yapıştır mı yaptınızGüç farkı olmasa bile diğer özelliklir bakımından fark var kamera piremium hissiyat güncelleme desteği filan var ama her ikiside fp ürünü peki sizce ne fp ürün bu listedekilerden hangisi
Evet haklısın ama mi 13 hem küçük ekranlı ve kasası aleminyum daha piremium hissettirir.
Güç farkı olmasa bile diğer özelliklir bakımından fark var kamera piremium hissiyat güncelleme desteği filan var ama her ikisi de F/P ürünü peki sizce ne F/P ürün bu listedekilerden hangisi?
Evet haklısın ama mi 13 hem küçük ekranlı ve kasası alüminyum, daha premium hissettirir.
18K ya MI 13 alabılıyorken neden X6 pro alsınki?Amaç oyunsa X6 Pro. Paran elinde kalsın. Kamerada 10S ile aynı sensörü kullandığı için fiyata göre kötü. Sosyal medya, kamera oyun her şey dahilse bütçe çıkarsa mi 13T Pro. Benim işim sadece oyunla olduğu için X6 Pro alırdım.
Amaç oyunsa X6 Pro. Paran elinde kalsın. Kamerada 10S ile aynı sensörü kullandığı için fiyata göre kötü. Sosyal medya, kamera oyun her şey dahilse bütçe çıkarsa mi 13T Pro. Benim işim sadece oyunla olduğu için X6 Pro alırd.
Amaç oyunsa X6 Pro. Paran elinde kalsın. Kamerada 10S ile aynı sensörü kullandığı için fiyata göre kötü. Sosyal medya, kamera oyun her şey dahilse bütçe çıkarsa mi 13T Pro. Benim işim sadece oyunla olduğu için X6 Pro alır.
18k ya mı 13 alabılıyorken neden X6 Pro alsınki.
18k ya mı 13 alabılıyorken neden X6 Pro alsınki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.