18 BTU klima önerisi

tempZ

Kilopat
Daha fazla  
18 BTU salon için klima önerebilir misiniz? Hatay'da kullanılacak.

En son klima aldığımız da Baymak'lar F/P olarak öneriliyordu, şu an hangi modeller revaçta bilmiyorum.

Forumda Bosch marka "CL2000u" model tavsiye edilmiş aşağıdaki ürün CL2000u mu, satıcı yazmamış ama aynı ürün mü?

18 BTU salon için klima önerebilir misiniz? Hatay'da kullanılacak.

En son klima aldığımız da Baymak'lar F/P olarak öneriliyordu, şu an hangi modeller revaçta bilmiyorum.

Forumda Bosch marka "CL2000u" model tavsiye edilmiş aşağıdaki ürün CL2000u mu, satıcı yazmamış ama aynı ürün mü?

Instagram üzerinde adem helvacı var ev cephesi bulunduğun konumu katı yaz sana yardımcı olacaktır Bosch climate de güzel midea üretimi.

Instagram üzerinde adem helvacı var ev cephesi bulunduğun konumu katı yaz sana yardımcı olacaktır Bosch climate de güzel midea üretimi.

Hocam herkes bireysel olarak Adem hocaya yazarsa adamı bıktırırız :). Genel olarak yeterliyse alıp geçmeyi düşünüyorum. Midea üretimiyse iyiymiş.

@Steve McQueen

Hocam herkes bireysel olarak adem hocaya yazarsa adamı bıktırırız :). Genel olarak yeterliyse alıp geçmeyi düşünüyorum. Midea üretimiyse iyiymiş.

@Steve McQueen

Ben de Bosch tercih edecektim ama yakın mağazalar da bulamadım altus 18 BTU aldım kurulumu olması gerektiği gibi yaptılar sadece borusu alüminyum ama kaliteli bir boru havanın soğuk olduğu zamanlarda kullandık 10 dakikada içerisini sıcacık yaptı soğutmada çok deneyemedim daha kavurucu sıcaklar olmadığı için ama güneşli bir günde onu da denedim 5 dakikada içerisi buz gibi oldu ben memnunum şimdilik.

Ben de Bosch tercih edecektim ama yakın mağazalar da bulamadım altus 18 BTU aldım kurulumu olması gerektiği gibi yaptılar sadece borusu alüminyum ama kaliteli bir boru havanın soğuk olduğu zamanlarda kullandık 10 dakikada içerisini sıcacık yaptı soğutmada çok deneyemedim daha kavurucu sıcaklar olmadığı için ama güneşli bir günde onu da denedim 5 dakikada içerisi buz gibi oldu ben memnunum şimdilik.
Hayırlı olsun hocam, aldığınız Altus modelini atma şansınız var mı?

Hocam bir de kurulumu olması gerektiği gibi yaptı demeniz dikkatimi çekti, galiba vakumu kastediyorsunuz. Bu vakum işlemini yapıp yapmadıklarını nasıl anlarız, bilmediğim için yaptım deseler ayırt edemem.

Hayırlı olsun hocam, aldığınız altus modelini atma şansınız var mı?

Hocam bir de kurulumu olması gerektiği gibi yaptı demeniz dikkatimi çekti, galiba vakumu kastediyorsunuz. Bu vakum işlemini yapıp yapmadıklarını nasıl anlarız, bilmediğim için yaptım deseler ayırt edemem.

Hocam şöyle bir şey önce gerekli yerleri delip sabitlerler iç dış ünite bağlanır gazı vermeden önce dış ünite üzerinden böyle bir motor bağlayıp çalıştırırlar derecede -99 görene kadar vakum olması lazım en az 15 dakika yapılması lazım ben de mesafe kısa olduğu için her bir metre için 3 dakika vakum yapıldı.
Ayrıca adem abinin birkaç videosunu izlerseniz daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz bir de sisteme montaj kaydı açtırırken özellikle not düşün vakum suz montaj kesinlikle kabul etmiyorum diye.

1747569278165.png

Hayırlı olsun hocam, aldığınız altus modelini atma şansınız var mı?

18 BTU hocam modeli nedir bilmiyorum hiç bakmadım.

Merhabalar, koşullarınızı detaylı olarak yazabilirseniz yardımcı olabilirim. Bunun dışında, konuda bahsi geçen Bosch CL2000U modeli, Midea'nın ''Prime Kasa'' diye de tabir edilen modelinin altyapısına sahiptir. Giriş segmentte sıklıkla önerilen ve tercih edilen cihazlardan biridir. Aynı zamanda, Kaira ve Airfel ile de birebir aynıdır. Kaira'nın bu modellerden tek farkı, Wi-Fi özelliğinin olmasıdır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı