+18 cinsel içerikli video paylaşmak suç değil mi?

Türkiye gibi bir ortamda, zaten kültür temelinde özgür bir cinsel hayat yaşayamayan toplumda yetişkin içeriklerinin yasak olması insanların bilincinde hiçbir değişim yaratmaz. Şu an İtalya'da kaldığım yurdun internetinde istisnasız her şey erişime açık. Türkiye'de yurtlarda Steam engelli yahu. Böyle olunca insanlar asıl başka şeylere (şiddet, taciz, yasa dışı işler) yönelir.

Türkiye gibi bir ortamda, zaten kültür temelinde özgür bir cinsel hayat yaşayamayan toplumda yetişkin içeriklerinin yasak olması insanların bilincinde hiçbir değişim yaratmaz. Şu an İtalya'da kaldığım yurdun internetinde istisnasız her şey erişime açık. Türkiye'de yurtlarda Steam engelli yahu. Böyle olunca insanlar asıl başka şeylere (şiddet, taciz, yasa dışı işler) yönelir.

Zaten dostum dünyaya bakarsak taciz ve tecavüz olaylarının geneli İslam'ı devlet dini olarak kabul etmiş ve halkının büyük çoğunluğu Müslüman olan ülkelerde yaşanıyor. Daha çocukluktan baskı altında büyüyorlar insanlar bu ülkelerde ve cinselliğe bakış açılar çarpık bir şekilde yetiştiriliyorlar.

Açıkçası ben cinselliği en kaliteli şekilde yaşayan atıyorum bir erkek olsun en güzel kadınlarla en kaliteli cinselliği yaşayan tacizci-tecavüz cü ne duydum, ne de gördüm. Hani kıvanç tatlıtuğ-Burak özçivitten tacizci -tecavüzcü çıkar mı? Bana göre çıkmaz.

NBA oyuncularından hollywood ünlülerinden çıkıyor tecavüzcü, gerçekten o insanların kalitesiz bir cinsel hayatları olduğunu mu düşünüyorsun?

Bizde genel yasakçı bir tavır var. Ben sevmiyorum, istemiyorum o zaman yasaklansın. E aga bakma o zaman. Netflix çocuğuma zararlı yasaklasın konuşuldu bu ülkede 2-3 ay. İzletme, başında dur çocuğunun faydalı olmadığını düşünüyorsan tableti verip eline yok olma. İnternette küçük çocuklar karşılaşırsa yetişkin içerikle. Dünyada sadece bizde mi sorun oluyor bu? Git ilgilen çocuğunla denetle, öğret nedir cinsellik bak nasıl sağlıklı bireyler yetişiyor.

Böyle şeylerin yasaklanmasını düşünenleri hiç anlamıyorum. Bu içerikler en temel insani ihtiyaçlardan birini yansıtmaktadır. Görmek istemiyorsan bakmazsınız olur biter orası ayrı.
Benim yasaklayın diye bir düşüncem yok sadece nasıl suçken bu kadar yaygın olabiliyor diyorum.
Elbette dozunuzda cinsellik iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı