+18 ifşa videosu nasıl kaldırtılır?

iCloud çalma diye bir şey yok imkansıza yakın. Tandığın birisi yapmış orasını çok net söyleyebilirim.

Silinir kardeşim. İfşa sitelerine sürekli benim videom de kaldırtma talebi iste kaldırırlar. Birkaç sene boyunca sık sık interneti kontrol et atan varsa kaldırt. Bir yerden sonra daha kalmaz. En fazla şahısların elindeki arşivlerde kalır. Onlarda kendi arşivleri falandır anca. Ama acele et gittikçe hızlı yayılır çünkü. Ayrıca yasal sürecide başlat.
Hocam öyle olmuyor işte o. O adam sadece siteden silecek onu. Kendine yine duracak büyük ihtimalle yapacak bir arşiv paraylq satacak. Bunlar neler neler satmiyorlar millete.

iCloud çalma diye bir şey yok imkansıza yakın. Tandığın birisi yapmış orasını çok net söyleyebilirim.

Silinir kardeşim. İfşa sitelerine sürekli benim videom de kaldırtma talebi iste kaldırırlar. Birkaç sene boyunca sık sık interneti kontrol et atan varsa kaldırt. Bir yerden sonra daha kalmaz. En fazla şahısların elindeki arşivlerde kalır. Onlarda kendi arşivleri falandır anca. Ama acele et gittikçe hızlı yayılır çünkü. Ayrıca yasal sürecide başlat.

Sonunda "O kalkmaz", "Şöyle olur", "Bitti o iş" demek yerine mantıklı bir yol veren birisi. Teşekkürler.

Herkes bir şey yazmış ama internetten araştır. Adresine en yakın adliyedeki Sulh Ceza Hakimliğinden erişim engellenmesi talebinde bulunabilirsin. Başka da bir şey olmaz. Yine VPN ile siteler açılacaktır. En azından TR erişimi olmaz eğer hali hazırda varsa. Sulh Ceza Hakimliği erişimin engellenmesi kararını verecektir. Geçmiş olsun. Komple silinmesi mümkün değil. Site sahiplerinin inisiyatifine kalmış durumda. Boşuna avukata para vermene gerek yok.

Sonunda "O kalkmaz", "Şöyle olur", "Bitti o iş" demek yerine mantıklı bir yol veren birisi. Teşekkürler.
Mantıkli tek şey mahkemeye gidecek olay. Yapan bulunacak, gerekli cezalar verilecek. Eğer uğraşırlarsa sitelerden tek tek silecekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam işe yarar mı bilmiyorum ama deepfake diyebilirsiniz belki eğer çok utanç duyacağınız biri gördüyse. Zaten bunu görüp size bahsedecek biri zor biraz sonuç olarak kimse o sitelerde gezdiğinin bilinmesini istemez.
Gerçekten işlevsel ve başarılı bir fikir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı