Instagram'da hikayeye ifşa paylaşmak problem yaratır mı?

alonewolff

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam. Sanırım bir kız benim fotoğrafımı ve attığım mesajları taciz diye hikayesine eklemiş. Şablon diye bir özellik vardı Instagram'da. Başkaları falan da hikayesine ekleyebiliyor. Bunlar başıma derde sokabilir mi? Yardımcı olun.

Hala takipleşiyorsun sanırım özrünü dile konuyu bitir.
Hocam kabul edeceğini düşünmüyorum. Moralim bozulmasın diye Instagram'ı sildim zaten. Daha fazla büyütebilirler mi bilmiyorum.

Başkalarıyla özel sohbeti paylaşmak suç diye biliyorum.
Hocam hiç uğraşmak istemiyorum. Olayı daha fazla büyütmezlerse ilgilenmem gerçekten.

Özel fotografımı paylasmak suc biliyorsun değil mi ayrıca yazdığım şeyi aylar sonra paylaşıyorsun amacın ne onu da anlamadım sil bence yoksa ibre tamamen tersine döner haberin olsun sen bu konuları araştırmamışsın Instagram'da story atmaya benzemiyor öyle sırf beni kötülemek için paylaştığını biliyorum öyle bir şey yazdığımda engellemeye ne derdin sana gunaydın yazmayı unuttum diye bunu mu yaptın cidden umarım okumussundur ugrasmak istiyorsan ben gayet ugrasırım seninle ya da artık benimle konusma bitsin aylarca sohbet edip de simdi isine gelmedigi icin paylasman trajikomik zaten. Paylaşan kıza bunu yazdım.

Özel fotografımı paylasmak suc biliyorsun değil mi ayrıca yazdığım şeyi aylar sonra paylaşıyorsun amacın ne onu da anlamadım sil bence yoksa ibre tamamen tersine döner haberin olsun sen bu konuları araştırmamışsın Instagram'da story atmaya benzemiyor öyle sırf beni kötülemek için paylaştığını biliyorum öyle bir şey yazdığımda engellemeye ne derdin sana gunaydın yazmayı unuttum diye bunu mu yaptın cidden umarım okumussundur ugrasmak istiyorsan ben gayet ugrasırım seninle ya da artık benimle konusma bitsin aylarca sohbet edip de simdi isine gelmedigi icin paylasman trajikomik zaten. Paylaşan kıza bunu yazdım.
Yazınızda tehdit var hocam, çok saldırgan duruyor. Bunu alıp şikayet ederse vay halinize.

İyi ki ozur dileyin yazdım 😃

Technopat Haberler

Geri
Yukarı