+18 ifşa videosu nasıl kaldırtılır?

Zor olsa da ikna ettim, beraber sıhhiye adalet sarayına gidip ifade verdik. Sitelerden bir tanesi şu an erişime engellenmiş durumda. Diğerleri ilgili henüz bir erişim engeli yok. Savcılık kararıyla iCloud için Apple ile iletişime geçilecek yardımlarınız için tekrardan teşekkür ederim geceden beri ikimizde hala uyumadık keşke bunlar yaşanmasaydı en azından siteler erişime engelleniyor bu da bir şey.

Bol şans hocam.

Arkadaşın moralini bozmak istemem ama muhtemelen Telegram'lara düşmüştür diye düşünüyorum çünkü kendisi 1 hafta geç fark etmiş. O 1 hafta da izleyenlerin yarısı indirmiştir oradan da Telegram ve benzeri kanallara gitmiştir. Ki eğer ki Telegram'a gittiyse asla silinmez o video.

Umarım düşmemiştir tanıdık biri görecek diye ödüm patlıyor zaten.

En azından kızı ikna etmişsin bu da bir şeydir. Bir nebze olsun rahatlamışsındır en azından kız inanmış belli ki senin yapmadığına yoksa ikna olup gelmezdi. Gelişmelerden haberdar et muhakkak merakta bırakma.

Evet öyle bana inanması rahatlattı beni şu an konuşuyoruz iyi kötü avukata vekalet verdim ilgileniyor durumla.

Umarım düşmemiştir tanıdık biri görecek diye ödüm patlıyor zaten.
Yani şunu söyleyeyim, Bir tane videoyu genelde 10 tane kanala atarlar eğer düştüyse sizinki de aynı tarifeyi yaşamış olabilir. Fakat yakın çevrenizin göreceğini düşünmüyorum şahsen. Uzun bir süreden sonra da görürlerse (bu olaydan 4 5 ay sonra mesela örnek) Deepfake dersiniz. Ama şunu söyleyeyim o videoyu izleyenlerin yarısı yada çeyreği indirmiştir.

Yani şunu söyleyeyim, bir tane videoyu genelde 10 tane kanala atarlar eğer düştüyse sizinki de aynı tarifeyi yaşamış olabilir. Fakat yakın çevrenizin göreceğini düşünmüyorum şahsen. Uzun bir süreden sonra da görürlerse (bu olaydan 4 5 ay sonra mesela örnek) deepfake dersiniz. Ama şunu söyleyeyim o videoyu izleyenlerin yarısı ya da çeyreği indirmiştir.

Umarım ya 2 site erişime engellendi ama diğer 2 siteye hala erişim engeli yok niye gelmiyor şu erişim engeli anlamıyorum.

ICloud'a herhangi biri nasıl giriyor acaba? Ve şöyle videolar da barındırmayın telefonunuzda falan, illa barındıracaksanız da gidin bir USB belleğe atın. Direkt video çekmek saçma zaten...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı