+18 ve hiçbir zararı olmayan siteler neden yasaklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pastebin gibi şeylerden fesat düşündüğün şey değil.
"Kapatılmasının sebebi ise dünyaca ünlü hack grubu Anonymous olarak gösteriliyor. Yaptıkları yasa dışı eylemlerle birçok devlet kurumunun gizli belgelerini ele geçiren bu bilgileri internet ortamında yaymak için Pastebin sistemini kullanıyordu. Hack eylemlerini genişleten bu grup, Türkiye’de de eylemlerde bulunarak, Digitürk ve BTK sitelerini hacklemişti. Bu durumların yaşanmasıyla Türkiye’ye özgü belgelerde tüm dünyada yayılınca, Pastebin BTK engeliyle ülkemizde yasaklandı. " (Alıntıdır.)

Detaylı Kaynak:

"Kapatılmasının sebebi ise dünyaca ünlü hack grubu anonymous olarak gösteriliyor. Yaptıkları yasa dışı eylemlerle birçok devlet kurumunun gizli belgelerini ele geçiren bu bilgileri internet ortamında yaymak için pastebin sistemini kullanıyordu. Hack eylemlerini genişleten bu grup, Türkiye'de de eylemlerde bulunarak, Digitürk ve BTK sitelerini hacklemişti. Bu durumların yaşanmasıyla Türkiye'ye özgü belgelerde tüm dünyada yayılınca, pastebin BTK engeliyle ülkemizde yasaklandı. " (alıntıdır.)

detaylı kaynak:

VPN ile rahatlıkla giriliyor Türkiye'yle mi alakalı?

Yasaklar olması güzel böyle sitelere ben sadece İslam'i olduğunu düşünmüyorum. Toplum sağlığını da etkileyebilir diye düşünüyorum. Sonuçta bu tür sitelerin psikolojik etkileri de oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı