+18 ve hiçbir zararı olmayan siteler neden yasaklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın üremesini ayıp gibi gösterenler yüzünden (Çoğunluk islamcılar) insanlığın esas anlamı yok oluyor. +18 Siteler adı gibi +18'dir. Giren girer, girmeyen girmez bu kadar basittir.
 
Emin olun cinsel içerikli sitelerin yasaklanması aşırı zararlı bir olay. Bu olay bir ihtiyaç. Zaten Türkiye'nin bu kadar fazla taciz, tecavüz ve cinsel açlık yaşamasının sebebi cinselliğin ayıp bir şey gibi lanse edilmesi. Bin yıllardır süre gelen bir şeyi insan doğasından kopartmak ve yok etmek hem imkansız olduğu gibi olumsuz birçok sonuç doğurur. Sonuçlarını görüyoruz zaten. Gelişmiş ülkelerde Pornhub ve benzeri sitelere erişim engeli olmamasına rağmen bizim ülkeden daha medeniler ve daha insancıllar. Ayrıca ''Ülkenin yarısı müslüman ondan dolayı'' falan geçeceksiniz bu ayakları. Bu ülke demokrasiyle ve laik bir şekilde yönetilmek zorunda. +18 ibaresi koyarsan olur biter. Yasak hiçbir şeyin çözümü değil.
 
Orta doğu bataklığında yaşıyoruz. Zihniyet belli yani. Cinselliği kötü bir şey gibi lanse ederler ama kendileri kimsesiz çocuklar yurdunda çocuklara tecavüz eder, kimsesiz çocukları pazarlarlar. Şimdi bana kızmayın ama teokrasi ile yönetilen ülkelerin tamamı bok çukurudur. Türkiye'de bunlardan bir tanesi.
Cinsellik ne zamandan beri zararlı oldu? Cinselliğin insan vücuduna sayısız faydası var. Zararlı diyen arkadaşlar, siz hayatınız boyunca kimseyle sevişmeyin o zaman.
 
Cinsellik ihtiyaç diyorsunuz ama 18 yaşının altındaki bir kişinin bir şeyhub gibi sitelerde ihtiyacının gidermesi ne kadar doğru?
 
Cinsellik ihtiyaç diyorsunuz ama 18 yaşının altındaki bir kişinin bir şeyhub gibi sitelerde ihtiyacının gidermesi ne kadar doğru?
Ülke bu kafada baktığı için olaylara zaten bu kadar sapkın ve tecavüzcü insanlar ortalıkta kol geziyor. Gayet normal bir hareket bu insanların özgürlüğünü ellerinden alamazsınız. En fazla bu siteler için bir tanıtım veya anlatıcı belgesel tarzı bir şey yapılır. Eğer bu sitelerde bir sorun olsaydı batı bizden bu kadar ileride olmazdı dostum. Ondan sonra bu insanlar cinsel açlıktan delirip millete saldırıyorlar. Sence hangisini yapmak daha mantıklı?
 
Cinsellik ihtiyaç diyorsunuz ama 18 yaşının altındaki bir kişinin bir şeyhub gibi sitelerde ihtiyacının gidermesi ne kadar doğru?
Boşuna uğraşma anlatamazsın dostum. Adamlar ancak devleti kötüler. Sonuçta Avrupa'nın gelişmişliğini çocukların porno izleyebilmesine bağlayan adamlardan ne beklersin ki? Ben orta okul sona kadar penisimin sadace işemek için olduğunu sanıyordum. Hepimiz de öyleydik. O zamanlar TV'lerde ki çizgi filmlerde bu kadar sex, şiddet ve cinsellik yoktu. İnternet ve telefon yoktu. Vallah hiç birimizde tecavüzcü, sapık ya da cinsel sorunları olan adamlar olmadık. Asıl sorun daha el kadar dediğimiz çocukların bu kadar cinselliğe boğulmuş olması bu durum normal değil. Ama deccalin sisteminde normal. Adamlar 6 yaşındaki cocuklara cinsiyetini seç propagandası yapılıyor ve sübyancılık normalleştiriliyor. Deccalin sisteminden ne beklersin?
 
Aslında olması gereken bu. Kabul edin ki masum gibi görünen bu olay bir yerden sonra zayıf insanlarda bağımlılık yapıyor. En normali bu gibi ihtiyaçları eşlerinizle gidermenizdir.

Eş mi? Benim eşim yok nasıl ihtiyacı mı gidereyim? Geneleve mi gideyim? Ama o da günah.
 
Ama deccalin sisteminde normal.
Artık ülkemizde Beyaz TV'nin yanı sıra direk bireysel olarak da çekirge gibi konudan konuya atlayan teoriler üretiliyor.

1612378227590.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı