+18 ve hiçbir zararı olmayan siteler neden yasaklı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam farkında mısınız ama siz şuan porno'yu savunuyorsunuz :D? Ne yani insanlarınkini izlemeyi çok mu seviyorsunuz? Sanki yararlı birşeymiş gibi davranıyorsunuz. Evet ihtiyaç falan gidermeli de bunun bağımlısı olmamalı. 12 Yaşında başlar,yapar herşeyi ama sonra bağımlı olmamalı. Sonra iskelet torbası gibi gezer(bağımlılık sonucunda) Siz çok yararlı birşeymiş gibi davranıyorsunuz.

@TÇB @yeadude önceki yorumuma "🤣" atmışsınız. Bunun kötü niyet iyi niyeti var. Kötü niyetse siz çok mu seviyorsunuz başkaların kini izlemeyi??
Adam haklı beyler :D. "Başkalarınınkini izlemek" cümlesi cidden doğru.
Çocukların izlemediğini düşünenler hayal dünyasında mı yaşıyor? Burada yazanların çoğu bile küçükken bir şekilde izliyordu.
Genelleme yapmak doğru olmaz.
 
Galiba birşeyhub gibi sitelerden bahsediliyor emin değilim. Eğer dediğim gibiyse böyle sitelerin kapalı olmasının sebebi ülkenin çoğunluğunun müslüman olması sebebiyle olduğunu düşünüyorum. Wikipedia mevzusu da bizimle alakalı kötü bir şey yazdıklarından yasaklamıştık galiba.

1)ülkenin çoğunun müslüman olması bir şey değiştirmez, burası laik bir ülke.
Yani devletin dini yok.
2)benim girdiğim siteden kime ne? Kimi ilgilendirir?
3)ayrıca +18 ise zararlıdır diyen insanlar hangi kafayı yaşıyor anlamış değilim.
Bu ülkede büyük bir demokrasi eksikliği var. Hakkımızda hayırlısı.
 
Hayır Atatürk'e hakaretten değil terör örgütlerini övdüğü için kapatıldı sanırım.
Türkiye'nin Suriye'de bulunan terör örgütlerine yardım ettiğini yazmışlar internette öyle yazıyor ama ben Türkiye'ye diktatörlük dendiği için kapandığını duymuştum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı