Öyle veya böyle küçüklükten öğreniliyor. Ya internet ya okul ya da başka bir şeyden.Adam haklı beyler. "Başkalarınınkini izlemek" cümlesi cidden doğru.
Genelleme yapmak doğru olmaz.
Öyle veya böyle küçüklükten öğreniliyor. Ya internet ya okul ya da başka bir şeyden.Adam haklı beyler. "Başkalarınınkini izlemek" cümlesi cidden doğru.
Genelleme yapmak doğru olmaz.
Evet. Benim anlatmak istediğim başkalarınkini izlemek ihtiyaç olamaz.Öyle veya böyle küçüklükten öğreniliyor. Ya internet ya okul ya da başka bir şeyden.
Ne yapmalarını tavsiye edersiniz? Sürekli rüyalansınlar mı? Hayal ederek mi yapsınlar?Evet. Benim anlatmak istediğim başkalarınkini izlemek ihtiyaç olamaz.
Hala anlamıyorsun. P'rno izlemek ihtiyaç mı? Mast. mı ihtiyaç? Siz ciddi ciddi p'rnoyu mu savunuyorsunuz?Ne yapmalarını tavsiye edersiniz? Sürekli rüyalansınlar mı? Hayal ederek mi yapsınlar?
Nedir bu kısıtlamacı tavır anlamıyorum. Doğamızda var.
Hala anlamıyorsun. P'rno izlemek ihtiyaç mı? Mast. Mı ihtiyaç? Siz ciddi ciddi p'rnoyu mu savunuyorsunuz?
Ne yapmalarını tavsiye edersiniz? Sürekli rüyalansınlar mı? Hayal ederek mi yapsınlar?
Nedir bu kısıtlamacı tavır anlamıyorum. Doğamızda var.
Ne? Anime kızlarını bakkaldan bulabiliyor muyuz yani?Mesela örnek Japonya'da bakkallarda bile erotik dergiler bulunabiliyor. Türkiye'den çok farkı var.
Evet ihtiyaç.Hala anlamıyorsun. P'rno izlemek ihtiyaç mı? Mast. mı ihtiyaç? Siz ciddi ciddi p'rnoyu mu savunuyorsunuz?
Yasaklanınca daha çok ilgi çekiyor evet.Ne? Anime kızlarını bakkaldan bulabiliyor muyuz yani?
Şaka bir yana, yasak her zaman merak uyandırır. Bu her yerde var.
Biriyle yapma imkanı yoksa çok normal.Diyeceklerimin hepsini demişsin. Bana kelime bırakmadın.
Olay o değil. "başkalarınınkini izlemek"
Evet ihtiyaç.
Biriyle yapma imkanı yoksa çok normal.
Birçok şeyin duruma göre zararı mevcut. Yasaklama sebebi olmamalı.Neden yasaklı olduğu tartışılır çünkü birden fazla sebebi olabilir. Net bir şey olduğunu sanmıyorum ama 'Hiçbir zararı olmayan' ifadesi yanlıştır. Çünkü zararları mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.