18 yaş altı 3. doz aşı hakkı size geldi mi?

Merhaba, 2 ay önce 2. doz Sinovac aşımı olmuştum. Şimdi öylesine bir MHRS uygulamasına girdim, normalde randevu tuşuna basınca aşı sürecimin tamamlandığına dair bir mesaj çıkıyordu. Şimdi girdiğimde 2 gün önce tercihe bağlı 3. doz aşı hakkı verilmiş.

Aşıların etkisi bildiğiniz üzere çabuk geçmeye başladı, bu bir gerçek. Daha önce Sinovac tercih etmem bir bilindik alerjim falan olduğundan değildi. Yeni bir teknolojiyi denemeye gerek yok diye düşünmüştüm sadece.

3. doz aşıyı olacağım buna kararımı verdim, Merak ettiğim kısım buradaki 18 yaş altı bireylere de bu hak tanımlandı mı, sizce hangisini tercih etmeliyim ve siz hangisini tercih ederdiniz?
Teşekkür ederim.

2. aşının etkisi 6 ay sonra geçiyor. Bu yüzden dozlar tekrarlanıyor. 3. aşıyı 2. dozdan 4-5 ay sonra yapabilirsiniz. En etkili olduğu dönemin 5. ay olduğunu savunan makaleler var.
Aşı olursan sonsuza kadar olursun ağam sonu yok bunun sen bilirsin.

İlk aşıyı olduktan sonra diğer aşıların hakkı diye bir şey olmaz, zamanı geldiğinde olman gerekir.

Konuya yine küresel güçlerin oyununu açığa çıkartan arkadaşlar damlamış. :D

Yok sana sövecek değilim.

Ağam işte vurdukça vurucaklar vurdurdukça sen sonu yok adam satıyor aşıyı mis gibi ne para kaldırdılar bu aşıyla şirketler bilseniz.
Orası işin ticari kısmı. Sen bu sektörün içinde misin? Muhtemelen değilsin. O yüzden sen kimsen o açıdan bakacaksın. Büyük resmi görme çabasından sıkılmadınız mı? Çünkü büyük resmi görsenizde etkiniz kendiniz kadar.
Ortada bir virüs var ve vücudu virüse daha hazır hale getiren bir aşısı var. İster olursun ister olmazsın.
Kaputun üstünde benim canımın bir kıymeti yok diyen arkadaşa benzetiyorum bu ve buna benzer yaklaşımları.

Büyük resmi görme çabasından sıkılmadınız mı?
Ortada bir virüs var ve vücudu virüse daha hazır hale getiren bir aşısı var. İster olursun ister olmazsın.
Büyük resmi boşver.
Virüse hazır hale getiren aşı diyorsun neden hala bu kadar vaka bu kadar ölüm var aşı hani bitirecekti ben olana olma demem keşke daha çok olsa denek olur bize ama işte vaziyet bu agam bitmiyor aşıylada başkasıylada.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı