18 yaş altı 3. doz aşı hakkı size geldi mi?

Büyük resmi boşver.
Virüse hazır hale getiren aşı diyorsun neden hala bu kadar vaka bu kadar ölüm var aşı hani bitirecekti ben olana olma demem keşke daha çok olsa denek olur bize ama işte vaziyet bu agam bitmiyor aşıylada başkasıylada.
Virüse daha hazır hale getiren diyorum ağam. Hastaneye yatışları ne kadar azalttığı ara ara % olarak açıklanıyor hani onu diyorum.
Okuduğun facebook paylaşımı tadında içerikleri boşver. Açıp aşının içeriğinde ne var ve bu aşı ne yapıyor baktın mı onu söyle.
Bu virüse aşısız ve bağışıklığının düşük olduğu bir dönemde yakalanırsan vücudun verdiği tepki yetmiyor ve hastaneye yatıyorsun. Aşıyı önceden olmak virüse yakalanmadan önce bağışıklık sistemini buna hazır hale getiriyor. 3 kuruş bilgi ve akılla sağlığa burnunuzu sokmayın bir bileni dinleyin. Kimdir bu konuda bir bilen? En yakınındaki hastane hekimi, hekimleri. Gidersin adam gibi dersin ki hocam bizim aklımız ermez bu işlere covid aşısı hakkındaki düşünceniz, araştırmanız nedir beni bilgilendirir misiniz?
Önüne literatür koysalar anlamayı geçtim okuyamazsın bile. Ama ağam büyük resmi görmüş bu oyuna alet olmuyor, hey maşallah alfa ağam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı