Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Ekim 2024 #21 Burak0021 dedi: Hocam İş Bankası'ndan para gönderme vs. olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bakayım sizin için ilk imza var bende de Nays İş Bankası'nın oradan dilediğinizi yapabiliyorsunuz.
Burak0021 dedi: Hocam İş Bankası'ndan para gönderme vs. olmuyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Bakayım sizin için ilk imza var bende de Nays İş Bankası'nın oradan dilediğinizi yapabiliyorsunuz.
B Burak0021 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #22 782004 dedi: Ziraat Bankası'na git annenle olar direk açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil uygulaması yok onun para transferi ve normal kullanım için açacağım.
782004 dedi: Ziraat Bankası'na git annenle olar direk açıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam mobil uygulaması yok onun para transferi ve normal kullanım için açacağım.
Super User Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 162 Çözümler 1 28 Ekim 2024 #23 Burak0021 dedi: Hocam belge istemezler mi Garanti BBVA staj belgesi istiyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... yapı'dan benden istenmedi
Burak0021 dedi: Hocam belge istemezler mi Garanti BBVA staj belgesi istiyormuş sanırım. Genişletmek için tıkla... yapı'dan benden istenmedi
7 782004 Centipat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 938 Çözümler 8 28 Ekim 2024 #24 Burak0021 dedi: Hocam mobil uygulaması yok onun para transferi ve normal kullanım için açacağım. Genişletmek için tıkla... Ziraat Mobil var da siz 18 yaşınızı doldurmadığınız için vermeyebilirler
Burak0021 dedi: Hocam mobil uygulaması yok onun para transferi ve normal kullanım için açacağım. Genişletmek için tıkla... Ziraat Mobil var da siz 18 yaşınızı doldurmadığınız için vermeyebilirler
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Ekim 2024 #25 İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor. İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz.
İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor. İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz.
B Burak0021 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #26 Super User dedi: Yapı'dan benden istenmedi. Genişletmek için tıkla... Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı? Livo dedi: İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor. İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum. Livo dedi: İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor. İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı?
Super User dedi: Yapı'dan benden istenmedi. Genişletmek için tıkla... Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı? Livo dedi: İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor. İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum. Livo dedi: İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor. İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 28 Ekim 2024 #27 Burak0021 dedi: Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı? Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nays işinizi görmüyor mu? Burak0021 dedi: Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı? Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum. Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bankaya gidip başka birini hesabınıza tanımlıyorsunuz ona para atabiliyorsunuz diye biliyorum.
Burak0021 dedi: Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı? Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Nays işinizi görmüyor mu? Burak0021 dedi: Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı? Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum. Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Bankaya gidip başka birini hesabınıza tanımlıyorsunuz ona para atabiliyorsunuz diye biliyorum.
B Burak0021 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #28 Livo dedi: Nays işinizi görmüyor mu? Bankaya gidip başka birini hesabınıza tanımlıyorsunuz ona para atabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nays hesabım onaylı olmadığı için kullanamıyorum pek sadece cashbacklerden yararlanmak için kullanıyorum.
Livo dedi: Nays işinizi görmüyor mu? Bankaya gidip başka birini hesabınıza tanımlıyorsunuz ona para atabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Nays hesabım onaylı olmadığı için kullanamıyorum pek sadece cashbacklerden yararlanmak için kullanıyorum.
Sorenna Centipat Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #29 Burak0021 dedi: Hocam İş Bankası IBAN'a para gönderme vs. yi kısıtlıyor diye biliyorum Halkbank hakkında bir fikrim yok para transferi vs. yapacağım ve normal kullanım için açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı.
Burak0021 dedi: Hocam İş Bankası IBAN'a para gönderme vs. yi kısıtlıyor diye biliyorum Halkbank hakkında bir fikrim yok para transferi vs. yapacağım ve normal kullanım için açmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı.
B Burak0021 Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2024 #30 Super User dedi: Yapı'dan benden istenmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam Yapı Kredi'de gençlik ve çocuk bankacılığı olarak mı geçiyor sizin açtığınız hesap türü. Sorenna dedi: İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Daha önceki cevaplarda dediğim gibi limitim doluyor ve para gönderemiyorum hiçbir şekilde.
Super User dedi: Yapı'dan benden istenmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam Yapı Kredi'de gençlik ve çocuk bankacılığı olarak mı geçiyor sizin açtığınız hesap türü. Sorenna dedi: İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Daha önceki cevaplarda dediğim gibi limitim doluyor ve para gönderemiyorum hiçbir şekilde.