Livo
Hectopat
- Makaleler
- 2
Hocam İş Bankası'ndan para gönderme vs. olmuyor değil mi?
Bakayım sizin için ilk imza var bende de Nays İş Bankası'nın oradan dilediğinizi yapabiliyorsunuz.
Hocam İş Bankası'ndan para gönderme vs. olmuyor değil mi?
Ziraat Bankası'na git annenle olar direk açıyor.
yapı'dan benden istenmediHocam belge istemezler mi Garanti BBVA staj belgesi istiyormuş sanırım.
Hocam mobil uygulaması yok onun para transferi ve normal kullanım için açacağım.
Yapı'dan benden istenmedi.
İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor.
İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz.
İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor.
İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz.
Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı?
Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum.
Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı?
Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum.
Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı?
Nays işinizi görmüyor mu?
Bankaya gidip başka birini hesabınıza tanımlıyorsunuz ona para atabiliyorsunuz diye biliyorum.
Hocam İş Bankası IBAN'a para gönderme vs. yi kısıtlıyor diye biliyorum Halkbank hakkında bir fikrim yok para transferi vs. yapacağım ve normal kullanım için açmak istiyorum.
Yapı'dan benden istenmedi.
İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.