18 yaş altı banka hesabı açmak

İlk imza kartları sadece tanımlı kişilere para transferine izin veriyor.

İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz.

Screenshot_20241028_144113_Cep.jpg
Screenshot_20241028_144141_Nays.jpg

Yapı'dan benden istenmedi.

Normal şekilde açmak istesek açmazlar mı?

İş Bankası'nın başka bir uygulaması var Nays onda istediğinize para atıp çekebiliyorsunuz.

Biliyorum hocam Nays'ı bende kullanıyorum.

Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı?

Nays işinizi görmüyor mu?

Peki hocam para alırken İş Bankası'nın IBAN'ı ile tanımlı kişilerden para alma gibi bir şey var mı?

Bankaya gidip başka birini hesabınıza tanımlıyorsunuz ona para atabiliyorsunuz diye biliyorum.

Hocam İş Bankası IBAN'a para gönderme vs. yi kısıtlıyor diye biliyorum Halkbank hakkında bir fikrim yok para transferi vs. yapacağım ve normal kullanım için açmak istiyorum.

İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı.

Yapı'dan benden istenmedi.

Hocam Yapı Kredi'de gençlik ve çocuk bankacılığı olarak mı geçiyor sizin açtığınız hesap türü.

İş Bankası çoğu şeyi kısıtlıyor daha önceki cevaplarda bahsedildiği gibi Papara daha mantıklı.

Daha önceki cevaplarda dediğim gibi limitim doluyor ve para gönderemiyorum hiçbir şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı